«Καταστρέφομαι»: Μπήκαμε στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Ηλία Βρεττού! [Βίντεο+Φωτογραφίες]

30.01.2019
«Καταστρέφομαι»: Μπήκαμε στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Ηλία Βρεττού! [Βίντεο+Φωτογραφίες]
Η μεγάλη χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα, οπτικοποιήθηκε και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Με εικόνα σύγχρονης αισθητικής, που αντανακλά το πάθος και το δυναμισμό του τραγουδιού, ο Ηλίας Βρεττός «έντυσε» το «Καταστρέφομαι» και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε υπό τις οδηγίες του ανερχόμενου σκηνοθέτη από τη Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρου Κωστελίδη και μας μεταφέρει την ψυχολογία μίας δυνατής ερωτικής περιπέτειας, με τον ταλαντούχο τραγουδιστή στο ρόλο του πρωταγωνιστή που βιώνει στο έπακρο την εσωτερική «πάλη» για τον έρωτα.

Δείτε ακόμη: Η ιστορία ενός οσκαρικού ηθοποιού: «Η μητέρα μου κρατήθηκε στην ζωή μόνο και μόνο για να με δει να κερδίζω το Oscar»!

Τα γυρίσματα του εντυπωσιακού music video έγιναν σε location στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Λουξ.

Το «Καταστρέφομαι», σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Γιάννη Λιόντου, περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Σωστό Μου Λάθος» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μάλιστα, από ένα στίχο του προέκυψε ο τίτλος του album. Η απόφαση για την οπτικοποίηση του εν λόγω τραγουδιού πάρθηκε λόγω της τεράστιας αποδοχής που είχε το κομμάτι στις Live εμφανίσεις του τραγουδιστή.

Το τραγούδι ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού, με το lyric video να μπαίνει στις τάσεις του YouTube και ξεπερνά το 1 εκατομμύριο views. Παράλληλα, έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και είναι ένα από τα κομμάτια με τα οποία ο Ηλίας Βρεττός ξεσηκώνει στις εμφανίσεις του στο «Tokyo Athens Theater».

Αξίζει να σημειωθεί πως μία άκρως εντυπωσιακή πορεία ακολούθησε και η περσινή μεγάλη επιτυχία του Ηλία Βρεττού με τίτλο «Φώναξε με» σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Δείτε το:

Εμείς μπήκαμε στα γυρίσματα του «Καταστρέφομαι» και εξασφαλίσαμε αποκλειστικό υλικό:

Γιώργος Μουλάς