Η ιστορία ενός οσκαρικού ηθοποιού: «Η μητέρα μου κρατήθηκε στην ζωή μόνο και μόνο για να με δει να κερδίζω το Oscar»!

30.01.2019
Η ιστορία ενός οσκαρικού ηθοποιού: «Η μητέρα μου κρατήθηκε στην ζωή μόνο και μόνο για να με δει να κερδίζω το Oscar»!
Μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από την 91η τελετή απονομής των Oscar και εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα μία υπέροχη ιστορία που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Κανείς βεβαίως δεν ξέχασε τον Γκάρι 'Ολντμαν ο οποίος κέρδισε επάξια το Oscar 'Α Ανδρικού ρόλου πέρυσι, για την ερμηνεία του στην ταινία «The Darkest Hour». Ο ηθοποιός κέρδισε ερμηνεύοντας εκπληκτικά τον ρόλο του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Τη νίκη του ακολούθησε ένας λόγος που κανείς δεν θα ξεχάσει. Ο Γκάρι 'Ολντμαν μίλησε για τη μητέρα του η οποία στα 98 της χρόνια, παρακολούθησε την τελετή καθώς ήταν το όνειρο της να δει τον γιο της με το Oscar.

Δείτε ακόμη: Lady Gaga: Γράφει ιστορία με το απίστευτο ρεκόρ της στις φετινές υποψηφιότητες των βραβείων Oscar

Ο ηθοποιός είχε πει λαμβάνοντας το χρυσό αγαλματίδιο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τα Oscar, θα κλείσει σύντομα τα 99 και παρακολουθεί την τελετή από τον καναπέ της. Λέω στην μητέρα μου, σ’ ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Βάλε την τσαγιέρα στην φωτιά, φέρνω το Oscar στο σπίτι».

Η μητέρα του Γκάρι Όλντμαν έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες μετά, με την υγεία της να επιβαρύνεται από εκείνη τη σημαντική στιγμή. Ο ίδιος λέει στην Daily Mail πως η μητέρα του κρατήθηκε στην ζωή μόνο και μόνο για να τον δει να κερδίζει το Oscar. «Πάντα πίστευε σ΄εμένα, ήταν αισιόδοξη. Εγώ, όχι τόσο αλλά νομίζω ότι κρατήθηκε ζωντανή για να με δει να το κερδίζω. Το λέω αυτό γιατί με το που επέστρεψα σπίτι η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία».

Γιώργος Μουλάς