Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Ο έρωτάς τους πέρασε και στη... δουλειά! [video]

15.02.2019
Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Ο έρωτάς τους πέρασε και στη... δουλειά! [video]
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα -και χαμηλών τόνων- ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και μόλις πέρασαν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο! Όχι όμως έτσι όπως νομίζεις!

Μία μέρα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου διάλεξε ο Κωστής Μαραβέγιας να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι στους φίλους του. "Μικροπράγματα" ο τίτλος του, τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος και τους στίχους η Sunny Μπαλτζή ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το βίντεο κλιπ το οποίο το συνέδευσε καθώς σμπρωταγωνίστριά του είναι η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Διάβασε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου: "Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι..."

Το σενάριο, το οποίο, όπως διαβάζουμε υπογράφει ο ίδιος η ο δημιουργός μας μεταφέρει στο 2011 όπου η Τόνια με μια παρέα φίλων -μεταξύ των οποίων η Κατρίνα Τσάνταλη και η Ευγενία Σαμαρά- φτάνουν σε ένα κλαμπ όπου εμφανίζεται ο Μαραβέγιας με την μπάντα του. Παρεμπιπτόντως, στο ταμείο κόβει εισιτήρια η Demy!

Προφανώς προκύπτει έρωτας αλλά το τέλος δεν είναι happy καθώς το κλιπ κλείνει αρκετά χρόνια αργότερα με την Τόνια σε πολύ grande dame look και τον, προφανώς ιδιαίτερα εύποφο, σύντροφό της στο πλάι -τον οποίο ερμηνεύει, για την ιστορία ο Mr PR man Γιώργος Ντάβλας.

Ιδού το κλιπ και ευχόμαστε καλοτάξιδο!