Το θεϊκό μενού που θα απολαύσουν οι αστέρες του Χόλιγουντ στο πάρτι μετά την απονομή των Όσκαρ

15.02.2019
Το θεϊκό μενού που θα απολαύσουν οι αστέρες του Χόλιγουντ στο πάρτι μετά την απονομή των Όσκαρ
Η μεγαλύτερη νύχτα του Χόλιγουντ είναι σχεδόν εδώ! Τα 91α ετήσια Βραβεία Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ενώ πολλοί ανυπομονούν να μάθουν ποιo έργο θα πάρει το βραβείο καλύτερης ταινίας, κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να ρίξουν τρελό χορό στο παραδοσιακό Governors Ball που θα ακολουθήσει μετά την απονομή των βραβείων.

Αλλά, τι θα απολαύσει ο ουρανίσκος των αγαπημένων μας ηθοποιών, σκηνοθετών, μουσικών και παραγωγών; Το μενού για τα Όσκαρ του Wolfgang Puck έχει ήδη κυκλοφορήσει και το φαγητό ακούγεται... θεϊκό.

Διάβασε επίσης: Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

Το μενού, το οποίο ανακοινώθηκε στο Good Morning America, θα περιλαμβάνει πολλά αγαπημένα πιάτα του κοινού, όπως τόνο ταρτάρ, καπνιστό σολομό που θα καλύπτεται από χαβιάρι και την πίτσα σήμα κατατεθέν του Puck, αλλά ο διάσημος σεφ - ο οποίος περιποιείται τους υποψηφίους και τους νικητές για 25 χρόνια, κρατάει μερικά κόλπα στο μανίκι του. Ο Puck θα μαγειρέψει πικάντικα τηγανητά ορτύκια Nashville με red velvet βάφλες, ντάμπλινγκς με Αυστριακή ρικότα με νεροκάρδαμο και πέστο από αρακά και σάλτσα από λεμόνι και καφέ βούτυρο και vegan μακαρόνια al torchio με ρόκα. Αλλά αυτά είναι τα δύο πιο αγαπημένα μας: κοτόπουλο pot pie (κοτόπιτα σκεπαστή) και mac and cheese (μακαρόνια με τυρί).

Στο event όπως είναι αναμενόμενο θα προσφερθεί άφθονη σαμπάνια, πολλά ποτά και για επιδόρπιο το ιταλικό affogato που είναι ένας συνδυασμός παγωτού και καφέ εσπρέσσο.

Διάβασε ακόμη: Το ρεκόρ των περισσότερων βραβεύσεων με Όσκαρ το κατέχει γυναίκα (και δεν είναι η Meryl Streep)

Η μεγαλύτερη νύχτα του Χόλιγουντ εννοείται ότι χρειάζεται και ψυχαγωγία από μεγάλα ονόματα για αυτό το Governors Ball 2019 θα κάνει ακριβώς αυτό. Οι The Strokes, Florence and the Machine, Lil Wayne, Tyler, The Creator και Major Lazer είναι όλοι έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Όσο για όσους από εμάς θα κάνουμε πάρτι στο σπίτι, να είναι καλά η Ακαδημία που μας άφησε να πάρουμε μια γεύση από την καλή ζωή, κάνοντας γνωστές μερικές από τις συνταγές του Puck. Χαλαρώστε και ετοιμαστείτε σιγά-σιγά, γιατί τα 91α ετήσια Βραβεία της Ακαδημίας καταφτάνουν.