Jude Law: Η σκηνή του "Sex and the City" που είχε κάνει το αίμα του να παγώσει

28.04.2019
Jude Law: Η σκηνή του "Sex and the City" που είχε κάνει το αίμα του να παγώσει
Ο ηθοποιός αποκάλυψε την ατάκα της διάσημης ταινίας που τον σόκαρε

Σε μια νέα συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Jude Law μίλησε για το πώς τα αστεία που κυκλοφόρησαν κάποτε για την διαβόητη σχέση του με την νταντά των παιδιών του συνήθιζαν να «παγώνουν το αίμα» του όταν τα άκουγε, ανάμεσά τους και ένα που ειπώθηκε στην ταινία Sex and the City.

Δες και αυτό: Jennifer Lopez: Ξέρεις πώς τη φώναζε χαϊδευτικά ο πρώην σύζυγος, Marc Anthony;

Ο βραβευμένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως η ιστορία, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων όταν ήταν αρραβωνιασμένος με την Siena Miller, τον «σακάτευαν εντελώς». Στην ταινία του Sex and the City, η Σαμάνθα σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να προσλάβεις μια νταντά με τέτοια εμφάνιση» με την Carrie να απαντά: "Ναι ο νόμος Τζουντ («the Jude Law»)".

Αυτό το είδες; Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"

«Μικρά πράγματα όπως αυτό μού πάγωναν το αίμα. Με σακάτευαν εντελώς. Σήμερα απλώς τα προσπερνάω. Αντιδρώ λέγοντας κάτι όπως , 'Μόνο αυτό έχεις να μου πεις;'. Κάνω αυτό που αγαπάω, έχω μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου και είμαι υγιής. Οπότε αν ο κόσμος θέλει να συνεχίσει να μου την λέει, ας το κάνουν», απάντησε ο ηθοποιός.

Δες επίσης: Ο Jason Momoa ξυρίστηκε πρώτη φορά εδώ και 7 χρόνια και η αντίδραση ήταν μεγάλη [photos]

Στη συνέχεια, ο Jude Law πρόσθεσε πως αν είχε την ευκαιρία να δώσει μια συμβουλή στον νεαρότερο εαυτό του, θα ήταν να κρατήσει ιδιωτικό ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του. «Ειδικά ως ηθοποιός. Ακόμη νιώθω πως ο κόσμος δεν με ξέρει. Και βασικά δεν θέλω και να με μάθουν. Είναι κάτι που λέω συνεχώς στα παιδιά μου. Γι' αυτό δεν έχω Twitter ή Instagram. Πάντα λέω στα παιδιά μου πως υπάρχουν δυο εκδοχές μου».