Ο Robert Pattinson στα χνάρια του Ben Affleck;

20.05.2019
Ο Robert Pattinson στα χνάρια του Ben Affleck;
"Φλερτάρει" με τον ρόλο του Batman

Ο Robert Pattinson, ο πρώην καρδιοκατακτητής του Twilight, είναι πιθανόν να είναι ο νέος Batman. Πηγές αποκάλυψαν στο Variety ότι ο Pattinson βρίσκεται κοντά στο να κλείσει μια συμφωνία με την Warner Bros και να αναλάβει το ρόλο του Ben Affleck, ο οποίος αποφάσισε τον Ιανουάριο να βγάλει για πάντα τη στολή του υπερήρωα.

Ο Matt Reeves είναι αυτός που θα αναλάβει τα σκηνοθετικά καθήκοντα για το The Batman, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021. Η Warner Bros είναι πρόθυμη να δώσει στον Reeves αρκετό χρόνο για τη δημιουργία της ταινίας, μετά τις πρόσφατες αποτυχίες των Batman v Superman και Justice League.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους οπαδούς στο Twitter, με πολλούς ακόμα να αναπολούν την εκρηκτική χημεία που είχαν στους ρόλους τους ο Christian Bale ως Batman και ο Heath Ledger ως Joker.

Διάβασε επίσης: "Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε Keanu Reeves;" Η απάντησή του έχει γίνει ήδη viral [video]

Ο Pattinson, ο οποίος επέλεξε να εδραιωθεί στο arthouse-cinema μετά την ολοκλήρωση του The Twilight Saga, πρωταγωνιστεί σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες φέτος, όπως το θρίλερ του Robert Eggers με τίτλο The Lighthouse, το The King του Νetflix και το Waiting for the Barbarians του Ciro Guerra.

Eπίσης, πρωταγωνιστεί στην ταινία επιστημονικής φαντασίας High Life, σε σκηνοθεσία της Clare Denis. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια δήλωση από τον ηθοποιό ούτε κάποια επίσημη επιβεβαιώση από την Warner Bros, οπότε αναμένουμε για τα νεότερα.