«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα»: Κλήθηκε να πληρώσει 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες στη Μύκονο!

22.05.2019
«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα»: Κλήθηκε να πληρώσει 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες στη Μύκονο!
Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Μετά από αυτό το περιστατικό ενδεχομένως να το ξανασκεφτεί, ο Αμερικανός τουρίστας για το αν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Όπως υποστηρίζει κλήθηκε να πληρώσει το εξωφρενικό ποσό των 836 ευρώ για το γεύμα που απόλαυσε. Ο ίδιος διασύρει το συγκεκριμένο μέρος μέσω του tripadvisor όπου θέλησε να μοιραστεί το εν λόγω δελτίο παραγγελίας, διαμαρτυρόμενος για τις εξωφρενικά υψηλές τιμές.

Δείτε ακόμη: Πρώην παίκτρια "πυροβολεί" το Survivor: «Μας είχαν πει ότι θα έχουμε νοσοκομείο… ούτε ζώα, για να το πω κυνικά...» [Βίντεο]

Μια μερίδα λοιπόν καλαμάρι στη Μύκονο, έξι μπύρες και τρεις σαλάτες κοστίζουν στο σύνολο 836 ευρώ. Συγκεκριμένα έξι μερίδες καλαμαράκια, κόστισαν 591 ευρώ και έξι μπύρες 150 ευρώ. Ο τουρίστας ανάρτησε στο tripadvisor το δελτίο παραγγελίας που του έδωσαν, διαμαρτυρόμενος για το απίστευτο περιστατικό που βίωσε. Όλα αυτά σε παραθαλάσσιο εστιατόριο του νησιού, στην παραλία Πλατύς Γυαλός.

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει στην ανάρτησή του ο τουρίστας και εξηγεί πως δεν του είχαν δώσει τιμοκατάλογο!

Δείτε το υλικό:

Γιώργος Μουλάς