Η Sophie Turner στρέφεται κατά των οπαδών του Game of Thrones που αντέδρασαν για το φινάλε της σειράς

23.05.2019
Η Sophie Turner στρέφεται κατά των οπαδών του Game of Thrones που αντέδρασαν για το φινάλε της σειράς
Έξαλλη η Sansa Stark!

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που μερικοί οπαδοί ήλπιζαν και η Sophie Turner δεν συμφωνεί για την αντίδραση. Σε μια συνέντευξη μετά το φινάλε με τους The New York Times, αναφέρθηκε στο γενικευμένο αρνητικό κλίμα που οδήγησε ακόμη και σε λίστες υπογραφών για να ξαναγυριστεί η σεζόν.

«Όλες αυτές οι λίστες υπογραφών και αυτά τα πράγματα, νομίζω ότι είναι ασεβή προς την ομάδα παραγωγής, τους συγγραφείς και τους σκηνοθέτες που δούλεψαν ακούραστα εδώ και 10 χρόνια και με 11 μήνες γυρίσματα για την περασμένη σεζόν. Πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν , τόσο σκληρά σε αυτό, και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε λάσπη μόνο και επειδή επειδή δεν ήταν αυτό που ήθελαν να δουν, είναι απλώς ασέβεια ».

Ωστόσο η Turner δεν έδειξε να εκπλήσσεται από την αντίδραση. «Ειλικρινά, δεν εκπλήσσομαι, οι άνθρωποι έχουν πάντα μια ιδέα στο κεφάλι τους για το πώς θέλουν να τελειώσει μια σειρά, οπότε όταν δεν τους αρέσει, αρχίζουν να μιλάνε γι 'αυτό και να επαναστατούν», αυτή είπε. Δίκαιο! Πρόσθεσε: «Το θέμα με το Game of Thrones που ήταν πάντα εκπληκτικό, ήταν το γεγονός ότι πάντα υπήρχαν τρελές ανατροπές, από την πρώτη σεζόν με τον αποκεφαλισμό του Ned.

Με αυτόν τον τρόπο η Daenerys έγινε κάτι σαν Mad Queen - δεν πρέπει να είναι τόσο αρνητικό για τους οπαδούς. Είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό γίνεται μόνο και μόνο επειδή δεν πήγε όπως ήθελαν».

Ενώ μερικοί πίστευαν ότι η Sansa Stark θα μπορούσε τελικά να καταλήξει στο Σιδερένιο Θρόνο, η ίδια η ηθοποιός είναι χαρούμενη για εκεί όπου η Stark κατέληξε. «Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να κυβερνήσει τα Επτά Βασίλεια και δεν ήθελε να το κάνει. Γνωρίζει ότι η έδρα της είναι στο Βορρά και μπορεί να κυβερνά τον λαό του Βορρά και να κυβερνά το Winterfell», δήλωσε ο Turner στο Entertainment Weekly.