Τζένη Μπαλατσινού: Το μήνυμα για το νυφικό και οι φωτογραφίες της ως νύφη

12.06.2019
Τζένη Μπαλατσινού: Το μήνυμα για το νυφικό και οι φωτογραφίες της ως νύφη
Λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της, Βασίλη Κικίλια, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Το ερχόμενο Σάββατο, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πρόκειται να πατρευτούν. Η μέλλουσα νύφη είχε μιλήσει για το νυφικό της, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για ένα σχέδιο της ομάδας Zeus & Dion, την οποία και ευχαρίστησε χθες με μία γλυκιά ανάρτηση.

"Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα @zeusndione που με φρόντισαν με αγάπη", έγραψε στη λεζάντα η Τζένη και μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία στην οποία ξεχωρίζουμε τον νάρθηκα στο χέρι της Τίνας Δακαλαντωνάκη και την απουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, η οποία ανήκει επίσης στην ομάδα.

Ιδού το συγκεκριμένο ποστ:

Αυτός ο γάμος θα είναι ο δεύτερος για την Τζένη Μπαλατσινού και ο πρώτος για τον Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη, ως γνωστόν, υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχουν μαζί τρία παιδιά.

Ο γάμος αυτός είχε πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου του 1996 στη Μύκονο, από όπου, για την ιστορία, έφτασε και η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους 18 χρόνια αργότερα.

Περιμένοντας, λοιπόν, να δούμε την Τζένη ακόμη μία φορά νυφούλα, τη θυμόμαστε σε αυτή τη θέση εκείνη την πρώτη φορά, όταν ήταν 26 ετών.

Με την αφορμή αυτή, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου ακόμη 20 διάσημες νύφες που ίσως έχεις ξεχάσει.