Η Kim Cattrall αποκαλύπτει τον απίθανο λόγο για τον οποίο δέχτηκε σκληρό bullying

19.08.2019
Η Kim Cattrall αποκαλύπτει τον απίθανο λόγο για τον οποίο δέχτηκε σκληρό bullying
Η Kim Cattrall αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην πολύπαθη ταινία Sex and the City 3, η οποία ποτέ δεν βρήκε τον δρόμο της για την παραγωγή. Η ηθοποιός αρνήθηκε να αναλάβει το ρόλο της ως Samantha Jones στην ταινία, ξεκινώντας μια έντονη διαμάχη στα media μεταξύ της ιδίας και της Sarah Jessica Parker.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στον Guardian πριν μερικές μέρες, η Cattrall υπονόησε ότι ήθελε να είχε παρατήσει τον χαρακτήρα της στη σειρά, νωρίτερα από ότι το έκανε.

«Ξεπέρασα τα όρια παίζοντας τη Samantha Jones γιατί αγαπούσα το Sex and the City», είπε. «Ήταν μια ευλογία με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά μετά από τη δεύτερη ταινία ήταν αρκετό. Δεν κατάλαβα γιατί δεν με αντικαταστούσαν απλά με μια άλλη ηθοποιό, αντί να σπαταλάνε χρόνο κάνοντας μου bullying. Όχι, σημαίνει όχι».

Η Cattrall απάντησε στην εικασία των tabloids ότι η τρίτη ταινία Sex and the City είχε σταματήσει λόγω των «απαιτήσεων της diva», ισχυριζόμενη ότι αρνήθηκε να εμφανιστεί στην ταινία από το 2016, αλλά οι σεναριογράφοι είχαν προχωρήσει συμπεριλαμβάνοντας την στο σενάριο χωρίς να την έχουν ρωτήσει. Όταν επέμεινε στο «όχι», προέκυψε ένταση μεταξύ της και της Parker.

Τον Οκτώβριο του 2017, η Kim Cattrall είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν ποτέ φίλη με οποιανδήποτε από τις συμπρωταγωνίστριες της στο Sex and the City.

Μιλώντας για τη Sarah Jessica Parker, την Kristin Davis και την Cynthia Nixon, η 61χρονη ηθοποιός είπε: «Δεν είμασταν ποτέ φίλες, είμαστε συνάδελφοι και κατά κάποιον τρόπο είναι πολύ υγιές να είμαστε έτσι».