Miley Cyrus: Το δημόσιο παραλήρημα που δίνει τη δική της εκδοχή για τον χωρισμό

23.08.2019
Miley Cyrus: Το δημόσιο παραλήρημα που δίνει τη δική της εκδοχή για τον χωρισμό
Μέχρι τώρα η διάσημη τραγουδίστρια δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη λήξη του γάμου της, ενώ ο Liam Hemsworth το είχε κάνει... Τώρα, ξέσπασε!

Ακόμη οι θαυμαστές του Liam Hemsworth και της Miley Cyrus δεν έχουν "χωνέψει" ότι οι δυο τους χώρισαν -και οριστικά πια, από ό,τι φαίνεται.

Λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, ο 29χρονος αυστραλός σταρ έκανε μία και μοναδιή -όπως ξεκαθάρισε- ανάρτηση για τον χωρισμό ενώ η Miley επίσημα δεν είχε αναφερθεί στο ζήτημα. Μέχρι χθες το βράδυ, που απάντησε με ένα παραλήρημα στο Twitter!

11 απανωτά τα τιτιβίσματα, τα οποία λίγες ώρες αργότερα, μετέφερε και στο Instagram ως κείμενο!

Ιδού τι έγραφε [με μερικά σημεία σε ελεύθερη μετάφραση], τοποθετώντας το ζήτημα στη δική της βάση και στην ουσία, αντιδρώντας στις κατηγορίες που της προσάπτουν περί απιστίας !

Μπορώ να δεχτώ ότι η ζωή που επέλεξα σημαίνει ότι πρέπει να ζω στο 100% απόλυτα δημόσια μαζί με τους θαυμαστές μου τους οποίους αγαπώ, καθώς και το υπόλοιπο κοινό. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι να μου λένε ότι έχω πει ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα το οποίο ουδέποτε διέπραξα. Δεν έχω κάτι να κρύψω.
Δεν είναι κρυφό ότι πέρασα έξαλλα την εφηβεία και τα πρώτα χρόνια της δεύτερης δεκαετίας της ζωής μου. Δεν έχω μόνο καπνίσει χόρτο αλλά πάλεψα υπέρ του, πειραματίστηκα με τα ναρκωτικά, το πιο διάσημο τραγούδι μου μέχρι σήμερα αφορά τέτοιες εμπειρίες.
Τα σκάτωσα στις σχέσεις μου και απάτησα στα νιάτα μου.
Έχασα δουλειές λόγω ναρκωτικών.
Με έδιωξαν από ξενοδοχείο γιατί έκανα δώρο στον Liam μια τούρτα σε σχήμα πέους και την έγλειψα
Έκανα κούνια γυμνή επάνω σε μια μπάλα κατεδάφισης
Υπάρχουν μάλλον περισσότερα γυμνά μου στο ίντερνετ από οποιασδήποτε άλλης γυναίκας στην ιστορία.
Όμως η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο Liam κι εγώ συμφιλιωθήκαμε ξανά, το εννοούσα και δεσμεύτηκα. Δεν υπάρχουν μυστικά να αποκαλυφθούν εδώ. Πήρα τα μαθήματά μου από κάθε εμπειρία στη ζωή. Δεν είναι τέλεια και δεν θέλω να είμαι. Είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστά στα μάτια σας αλλά σε τελική ανάλυση, αυτό συνέβη όντως, ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΙΑ.
Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου έληξε λόγω απιστίας μου. Ο Liam κι εγώ ήμαστε μαζί για μια δεκαετία. Το έχω πει παλιά και παραμένει αληθινό, τον αγαπώ το Liam και θα τον αγαπώ πάντα.
ΟΜΩΣ σε αυτό το σημείο χρειάστηκε να πάρω μια υγιή απόφαση για τον εαυτό μου και να αφήσω πίσω την προηγούμενη ζωή μου.
Είμαι πιο υγιής και ευτυχισμένη από όσο ήμουν εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι είμαι ένα βλαχάκι με βρωμόστομα που κάνει twerking και καπνίζει χόρτο αλλά ψεύτρα δεν είμαι.
Είμαι περήφανη που μπορώ να πω ότι απλά βρίσκομαι σε ένα πολύ διαφορετικό σημείο από αυτό όπου βρισκόμουν όταν ήμουν νεότερη.