Angelina Jolie και Zahara Jolie Pitt: Μαμά και κόρη με το ίδιο φόρεμα [photos]

03.09.2019
Angelina Jolie και Zahara Jolie Pitt: Μαμά και κόρη με το ίδιο φόρεμα [photos]
Φαίνεται πως το στυλ είναι οικογενειακή υπόθεση σε αυτό το σπιτικό!

Μία νέα έξοδο της Angelina Jolie με τρία από τα έξι παιδιά της κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και εμείς εστιάσαμε στο ντύσιμό τους που κάτι μας θύμησε.

Στο Λος Άντζελες εντοπίστηκε η διάσημη πολύτεκνη μαμά, συνοδευόμενη από τις κόρες της, Zahara και Shiloh Nouvelle και από τον γιο της Pax.

Οι τρεις τους γελούσαν συνέχεια στον δρόμο, όπως συνηθίζουν άλλωστε, αλλά μας έκανε εντύπωση το φόρεμα που φορούσε η Zahara. Κάπου το είχαμε ξαναδεί.

Ε ναι... Το φορούσε η ίδια η Jolie στο ταξίδι που έκανε στο Παρίσι τον Ιούλιο και συγκεκριμένα, όταν είχε συναντήσει την επίσης διάσημη και πολύ στυλάτη νονά της, Jacqueline Bisset.

Ιδού για του λόγου το αληθές.

Όσο για το λευκό φόρεμα που φορούσε η Angie σε αυτή την πιο πρόσφατη έξοδο; Και αυτό έρχεται από παριζιάνικη "ανακύκλωση"!

Σε άλλη εκδήλωση στο πλαίσιο του ίδιου ταξιδιού στην Πόλη του Φωτός η Jolie το είχε φορέσει ξανά όμως με άλλα αξεσουάρ. Ιδού και πάλι:

Ε ναι... Τελικά και η οικογένεια αυτή είναι σαν τις δικές μας. Γιατί, κακά τα ψέματα, ποια κόρη δεν φορά τα ρούχα της μαμάς της;

Δες και αυτό: Η Angelina Jolie συνοδεύει τον Maddox στο πανεπιστήμιο και μας συγκινεί [video]

Ζωή Κίττα