Gwyneth Paltrow: Το περπάτημα που προκάλεσε γέλια και η εξήγηση

29.09.2019
Gwyneth Paltrow: Το περπάτημα που προκάλεσε γέλια και η εξήγηση
Το αλλόκοτο βάδισμα της ηθοποιού και επιχειρηματία στην σκηνή των φετινών βραβείων Emmy έγινε viral και τώρα η στιλίστρια εξηγεί τι έφταιγε

Η Gwyneth Paltrow είχε συγκεκριμένο λόγο που σχεδόν παραπατούσε στην σκηνή των φετινών βραβείων Emmy, όπου ανέβηκε για να κάνει την απονομή του Best Actress Αward.

Δες και αυτό: Ashton Kutcher: Η απάντησή του στις αποκαλύψεις της Demi Moore ήρθε μέσω Τwitter

Το αλλόκοτο περπάτημα της διάσημης ηθοποιού επί σκηνής στην τελετή απονομής δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο και όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους χρήστες να απορούν γιατί βάδιζε έτσι. «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι κέρδισαν απόψε βραβείο Emmy αλλά η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς το βάδισμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στην σκηνή», σχολίασε κάποιος χρήστης.

Αυτό το είδες; Η Jennifer Lawrence έκανε λίστα γάμου και τη μοιράστηκε με όλο τον κόσμο

Όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση της 46χρονης ηθοποιού, η στιλίστριά της εξήγησε στο Hollywood Reporter πως το ασπρόμαυρο βίντατζ φόρεμα Valentino ήταν εκείνο που έφταιγε για όλα.

Διάβασε επίσης: Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ

«Είναι επειδή το 1963 δεν υπήρχαν σκισίματα στο πίσω μέρος. Για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του φορέματος, δεν ήθελα να αλλάξω το σχέδιο του Valentino». Παρά τις δυσκολίες του ρούχου, η Paltrow επέλεξε να το φορέσει. «Ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να δείξουμε πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα σου περισσότερο από μια φορά, για να τιμήσουμε έναν πολύ αγαπημένο φίλο», πρόσθεσε η στιλίστρια.