Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας του είναι συγκινητικό

09.10.2019
Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας του είναι συγκινητικό
Στο "παρά τρίχα" γλίτωσε, όπως φαίνεται, ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής και τώρα, ήρθε η ώρα να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη για εκείνους που του έσωσαν τη ζωή, αλλά όχι μόνο, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Μία εβδομάδα μετά τη στιγμή που υπέστη έμφραγμα (και μάλιστα on air, καθώς ήταν καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή) ο Πέτρος Τατσόπουλος, επιστρέφει στα social media εστιάζοντας στους γιατρούς και νοσηλευτές που -μεταξύ άλλων- "κάνουν το καλό και το ρίχνουν στον γιαλό", όπως γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε.

Η ευγνωμοσύνη και η συγκίνηση του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος, κατά τη τη γνωστή ρήση, φαίνεται ότι "πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε", είναι εμφανέστατη.

Καλή ανάρρωση να του ευχηθούμε. Ιδού τα έγραψε στην ανάρτησή του.

Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας.