Απίστευτη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νovak Djokovic - Ιδού ο τελευταίος πόντος [video]

11.10.2019
Απίστευτη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νovak Djokovic - Ιδού ο τελευταίος πόντος [video]
Μόλις πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στους δυο παίκτες, που βρήκε τον Στέφανο να προκρίνεται στους «4» του Masters 1000 που διεξάγεται στη Σανγκάη.

Με 2-1 σετ (3-6, 7-5,6-3) κέρδισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπιστή του τίτλου στο ATP Masters 1000, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος, φαίνεται ότι μετά την πρόσφατη "κοιλιά" του επανήλθε δρυμίτερος.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η τρίτη φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο αθλητές με τον Στέφανο να κερδίζει τον Nole (όπως αποκαλούν τον Djokovic οι φίλοι του) τον Αύγουστο του 2018 στο Τορόντο στο Rogers Cup και να χάνει από εκείνον τον Μάιο του 2019 στη Μαδρίτη στον τελικό του Masters.

Μετά την προηγούμενη ήττα του από τον Τσιτσιιπά, τον οποίο έχει "παραδεχτεί" πολλές φορές δημόσια, ο Nole είχε συγκινήσει με τα σχόλιά του. Θυμήσου τα ΕΔΩ.

Και σήμερα, όμως, είχε καλά λόγια να πει για τον αντίπαλό του, που φαίνεται ότι ξανάρχισε να βρίσκει τον "καλό του εαυτό": "Άξιζε την νίκη, δεν πίεσα αρκετά και έκανε το παιχνίδι του".

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι με τη νίκη του αυτή γράφει ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας τενίστας που προκρίθηκε και θα παίξει σε ATP Finals. Η τεράστια αυτή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου και εκτός του Τσιτσιπά το "χρυσό" εισιτήριο έχουν ήδη πάρει οι: Federer, Nadal, Djokovic, Medvedev και Thiem. Αναμένονται άλλα δυο ονόματα για να συμπληρωθεί η χρυσή οκτάδα. Στο Λονδίνο οι 8 κορυφαίοι του κόσμου θα χωριστούν σε δύο γκρουπ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του μεγάλου νικητή της χρονιάς.

Αναμένουμε με αγωνία.

Προς το παρόν, ιδού ο τελευταίος πόντος του αγώνα και να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Daniil Medvedev.