Η Angelina Jolie ποζάρει ολόγυμνη στα 44 και αποκαλύπτει πώς την κρατά "αιχμάλωτη" ο Brad Pitt

06.11.2019
Η Angelina Jolie ποζάρει ολόγυμνη στα 44 και αποκαλύπτει πώς την κρατά "αιχμάλωτη" ο Brad Pitt
Στο εξώφυλλο του αμερικανικού Harper's Bazaar ποζάρει η διάσημη ηθοποιός και χαρίζει μια ακόμη πιο αποκαλυπτική συνέντευξη.

Για το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου 2019/Ιανουρίου 2020 του Harper's Bazaar US πόζαρε χωρίς ρούχα η Angelina Jolie. Γυμνή, καλυμένη από ένα τούλι, η 44χρονη σταρ εντυπωσιάζει, χαρίζοντας στο κοινό της πολλές διαφορετικές όψεις της. Ακόμη και με κίτρινα μαλλιά φωτογραφήθηκε.

Αυτή τη διαφορετικότητα ήθελε εξ' άλλου να "υμνήσει" τόσο με την εικόνα της όσο και με τα λεγόμενά της.

"Η διαφορά και η διαφορετικότητα είναι τα πράγματα που ετκιμώ περισσότερο - τόσο στην οικογένειά μου όσο και αλλού", τονίζει μεταξύ άλλων η Angie και ποζάρει ως εξής:

Μεταξύ των όσων αποκάλυψε σε αυτή τη συνέντευξη η Angelina ξεχωρίζουμε το κομμάτι όπου τονίζεται πως παρόλο που "το αγαπημένο της μέρος στη γη είναι αυτό που δεν έχει επισκεφτεί ακόμη", και "θα ήθελε πολύ να ζήσει στο εξωτερικό", αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει μέχρι και το μικρότερο από τα παιδιά της ενηλικιωθεί. Και αυτό έχει να κάνει με τον Brad Pitt.

"Θα ήθελα πολύ να ζήσω το εξωτερικό και θα το κάνω, αμέσως μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Τώρα πρέπει να έχω ως βάση το μέρος που επιλέγει ο πατέρας τους για να ζήσει".

Δεν της επιτρέπεται, λοιπόν να ζήσει εκτός ΗΠΑ μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Και περιμένει. Όπως φαίνεται, οι διαφορές ανάμεσα στο πάλαι ποτέ χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ παραμένουν αγεφύρωτες!