Η Lady Gaga μιλά ανοιχτά για το love story της με τον Bradley Cooper

07.11.2019
Η Lady Gaga μιλά ανοιχτά για το love story της με τον Bradley Cooper
Γράφτηκαν πολλά, ειπώθηκαν περισσότερα. Σήμερα, η πρωταγωνίστρια του πιο hot ειδυλλίου της περσινής χρονιάς εξηγεί ακριβώς τι συνέβη μεταξύ τους.

Οι φήμες για τη σχέση της Lady Gaga με τον Bradley Cooper ξεκίνησαν αμέσως μόλις οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο να συνεργαστούν την ταινία όπου εκείνος υπέγραψε και τη σκηνοθεσία, "A Star is Born".

Εκείνοι, όχι μόνο, δεν επιβεβαίωναν, φυσικά, τις φήμες, αλλά, αντίθετα, σε κάθε τους εμφάνιση, έριχναν και λάδι στη φωτιά. Με αποκορύφωμα την απίθανη εκείνη εμφάνιση στην τελετή για τα βραβεία Όσκαρ όπου τραγούδησαν μαζί το " Shallow" και "έβαλαν φωτιά στη σκηνη".

Η Irina Shayk, ακόμη τότε σύντροφος του Cooper παρακολουθούσε την εμφάνιση αυτη μαζί με όλο τον κόσμο που, σίγουρα αναρωτιόταν "τι συμβαίνει τελικά".

Η Gaga είχε δώσει μια πρώτη απάντηση μέσω ανάρτησης, αλλά και μια δεύτερη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Τώρα επανέρχεται απαντώντας σε ερώτηση που της έκανε η Oprah Winfrey στο πλαίσιο συνέντευξης που της πήρε για το νέο τεύχος του Elle.

Ο Oprah, λοιπόν, θέλησε να μάθει την αλήθεια για τις φωτιές που είχε ανάψει ΕΚΕΙΝΗ η εμφάνιση στα Oscars. Υπήρξε όντως έρως δυνατός:

"Ειλικρινά νομίζω ότι οι άνθρωποι το Τύπου είναι κουτοί. Εννοώ, ότι ναι, εμείς φτιάξαμε αυτό το love story. Φυσικά και θέλαμε όλο τον κόσμο να πιστεύψει ότι είμαστε ερωτευμένοι. Και θέλαμε ο κόσμος όλος να νιώσει αυτή την αγάπη στα Oscars. Θέλαμε να περάσει μέσα από τον φακό της κάμερας και φτάσει σε κάθε τηλεόραση από όπου προβαλόταν η τελετή. Και δουλέψαμε πολύ σκληρά γι' αυτό... Δουλέψαμε επί μέρες. Σκηνοθετήσαμε τα πάντα, το χορογραφήσαμε σαν παράσταση".

Αυτά είπε η Gaga και το ερώτημα προς τον καθένα που, ενδεχομένως ανάρωτιέται ακόμη είναι ένα: "Τι δεν καταλαβαίνεις;".