Η Monica και ο Chandler σε μια σπάνια selfie 15 χρόνια μετά - Το σχόλια της Rachel και της Phoebe [Photo]

08.11.2019
Η Monica και ο Chandler σε μια σπάνια selfie 15 χρόνια μετά - Το σχόλια της Rachel και της Phoebe [Photo]
Μια σπάνια στιγμή του πάλαι ποτέ αγαπημένου μας τηλεοπτικού ζευγαριού μοιράστηκε η Courteney Cox η οποία, προφανώς, κατάφερε να πείσει τον Matthew Perry να φωτογραφηθεί. Και μάλιστα με... σωστό χαμόγελο!

Monica & Chandler, γνωστοί και ως Mondler! Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της τηλεόρασης.

Εκείνη, την Courteney Cox δηλαδή, τη βλέπουμε πολύ συχνά καθότι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μέχρι που άνοιξε δικό της λογαριασμό η Jennifer Aniston, η Court ήταν εκείνη που συγκέντρωνε τα Φιλαράκια της, στο σπίτι της, τους έβαζε να ποζάρουν και τους πόσταρε!! Σε... τριάδες ή δυάδες βέβαια... H Jen ήταν η πρώτη που μοιράστηκε φωτογραφία και με τους έξι μαζί. Και, φυσικά, "έριξε" το Instagram, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι πιο "ακριβοθώρητοι" της παρέας, ήταν ο αδελφός και ο σύζυγος της Monica Geler. Ειδικά ο Matthew Perry, ήταν σα να είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Δεν είχε περάσει και λίγα, η αλήθεια είναι. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε με ναρκωτικά και αλκοόλ δεν είναι άγνωστα, ενώ πρόσφατα αντιμετώπισε κι άλλα προβλήματα υγείας.

Φαίνεται, όμως ότι τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Και η φωτογραφία που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες η Courteney Cox έρχεται για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

50 χρόνια συμπλήρωσε φέτος τον Αύγουστο ο Perry, όμως, τα όσα έχει περάσει στη ζωή του φαίνεται ότι έχουν "γράψει" περισσότερο επάνω του. Έστω.. Ας τα έχει αφήσει πίσω του και ας έχουν αφήσει ό,τι σημάδια θέλουν, λέμε εμείς!

Ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε η Court, λοιπόν, ενώ στη λεζάντα γράφει κάτι που για όσους ξέρουν από Φιλαράκια, ακούγεται διαφορετικό.

"I KNOW!! Could I BE any happier?"

Το παραθέτουμε ως έχει και ιδού και μια ... υπενθύμιση:

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία άπειρα, όμως, ξεχωρίσαμε αυτά της Jennifer Aniston και της Lisa Kudrow και τα όσα μιλούσαν για το χαμόγελο του Chandler. Και ήταν πολλά. Του πήρε χρόνια, αλλά... τα κατάφερε!

Για να θυμήσουμε την περίπτωση, ο Chandler είχε ένα "θεματάκι" με τις πόζες σε φωτογραφίες. Αδύνατο να έχει μια σωστή! Η σκηνή με τους δυο τους να προσπαθούν να βγάλουν τη φωτογραφία των αρραβώνων τους έχει γράψει ιστορία... Ιδού για μία υπενθύμιση, ενώ πιο κάτω θα δεις τα σχόλια της... Rachel και της Phoebe για τα φιλαράκια τους

Ζ. Κ.