Δε φαντάζεσαι ποιος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας για το 2019 - Η αντίδραση της συζύγου του

13.11.2019
Δε φαντάζεσαι ποιος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας για το 2019 - Η αντίδραση της συζύγου του
Εκείνη καμαρώνει, εκείνος αυτοτρολάρεται μέχρι... τρέλας!

Διανύουμε τον προτελευταίο μήνα του χρόνου και οι λίστες με τους "Πιο..." της χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει. Εντύπωση μας έκανε η φετινή επιλογή των αναγνωστών του περιοδικού People που χάρισαν τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα του 2019 στον John Legend.

Όχι βέβαια, ότι δεν την έχει τη γοητεία του ο διάσημος μουσικός, όμως για την κορυφή μιας τέτοιας λίστας, θα το ομολογήσουμε, δεν τον "είχαμε"!

Έστω... Περί όρέξεως "κολοκυθόπιτα" λέει ο λαός μας και εμείς τα δίνουμε τα "συγχαρητήριά" μας.

Πώς αντέδρασε ο ίδιος ο Legend, όμως, και η σύζυγός του; Ο πρώτος με άπειρο χιούμορ, σίγουρα. Στην πρώτη σχετική ανάρτηση, ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχαριστούσε το περιοδικό για την τιμή:

Στη δεύτερη όμως, τρόλαρε τον εαυτό του και μάλιστα χωρίς... έλεος, ποστάροντας μία φωτογραφία από τα νιάτα του, πλάι σε μία του Idris Elba, ο οποίος, για την ιστορία, ήταν ο προκάτοχός του. Ιδού η πολύ έξυπνη λεζάντα και η φωτογραφία που μοιράστηκε:

"Ο John του 1995 θα ήταν ιδιαίτερα αμήχανος αν κάποιος του έλεγε ότι θα διαδεχόταν τον πιο σέξι άντρα του 2018, Idris Elba. Διάολε... και ο John του 2019 το ίδιο αμήχανος είναι, όμως σας ευχαριστώ πολύ στο @People που με βρίσκεται σέξι. Θα το δεχτώ🤓"

Από την πλευρά της, η Chrissy Teigen δεν θα μπορούσε να μην καμαρώσει δημοσίως, με τη λεζάντα "Έχεις διανύσει πολύ δρόμο, μωρό μου" πλάι στην ανάρτηση με το ένα από τα δύο εξώφυλλα που το περιοδικό αφιέρωσε στο φετινό Νο1 του.