"Τσακισμένοι. Καταρρακωμένοι. Σοκαρισμένοι" - Η ξαφνική αποβολή που λίγο έλειψε να...

19.11.2019
"Τσακισμένοι. Καταρρακωμένοι. Σοκαρισμένοι" - Η ξαφνική αποβολή που λίγο έλειψε να...
Το διάσημο ζευγάρι περίμενε το έκτο παιδί της οικογένειας

Ο λόγος για τον James Van Der Beek που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές "Saved By The Bell" (1989 - 1993) και "Dawson' s Creek" (1998 - 2003) και τη σύζυγό του, Kimberly.

Το διάσημο ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα νέα της τελευταίας εγκυμοσύνης τον περασμένο μήνα και η χαρά τους δεν περιγραφόταν.

Η σημερινή, όμως, ανάρτηση του 42χρονου ηθοποιού, ο οποίος, για την ιστορία, αποχώρησε χθες και από το Dancing With The Stars όπου συμμετείχε, ήταν σπαρακτική.

Δυο φωτογραφίες της αγαπημένης του Kimberly μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη τους μοιράστηκε ο James και δίπλα, αυτά τα λόγια.

Τσακισμένοι. Καταρρακωμένοι. Σοκαρισμένοι. Έτσι αισθαμόμαστε αυτή τη στιγμή καθώς η ψυχή που πιστεύαμε ότι θα καλωσορίζαμε στην οικογένειά μας τον Απρίλιο... πήρε μια παράκαμψη σε ότι είναι αυτό που υπάρχει μετά τη ζωή. Έχουμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, όμως ποτέ σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη και ποτέ σε συνδυασμσό με μια τόσο τρομακτική, απαίσια απειλή για τη ζωή της @vanderkimberly. Είμαι ευγνώμων που αναρώνει, όμως το όλο ζήτημα, μόλις που ξεκινήσαμε να το αντιμετωπίζουμε. Ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς και συνεργάτες (και παρτενέρ στον χορό) που μας στήριξαν τόσο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Και όπως πολλοί από εσάς είπατε 'Δεν υπάρχουν λόγια...' και είναι αλήθεια. Και ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι είστε εδώ. Θρηνούμε ΚΑΙ μετρούμε τις ευλογίες μας σήμερα.