Dasha Zhukova - Σταύρος Νιάρχος: Η πρώτη και μάλλον η μόνη φωτογραφία από τον γάμο τους

18.01.2020
Dasha Zhukova - Σταύρος Νιάρχος: Η πρώτη και μάλλον η μόνη φωτογραφία από τον γάμο τους
Παντρεύτηκαν χθες στο St Moritz και οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν έχουν τελειωμό. Όλο το διεθνές jet set βρίσκεται στο Σεν Μόριτζ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εστεμμένοι, γαλαζοαίματοι, επιχειρηματίες, ηθοποιοί, μοντέλα, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, συλλέκτες έργων Τέχνης, σχεδιαστές μόδας, Influencers παντός είδους... Ήταν -και είναι ακόμη- όλοι εκεί!

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν χθες σε μία πολυτελή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kulm, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, ενώ διάφορα events είναι προγραμματισμένα για όλο το Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι σε πολύ κλειστό κύκλο, όπως είχε γίνει γνωστό εκ των υστέρων, και τώρα θέλησε να το επαναλάβει ενώπιων περίπου 500 καλεσμένων -και να το γλεντήσει όπως πρέπει! Και το έκανε!

Ενώ κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες από τους διάσημους καλεσμένους του ζεύγους στα social media οι ίδιοι οι νιόπαντροι φαίνονται μόνο σε μία. Σε αυτή, βλέπουμε τη νύφη υπέρκομψη μέσα στο σικάτο, ολόλευκο Valentino νυφικό της, στο οποίο ξεχωρίζει η μακριά κάπα και τον γαμπρό, να λάμπει δίπλα της μέσα στο σμόκιν του, την ώρα που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο όχημά τους.

Βίον ανθόσπαρτον!

Και αν θέλεις να μάθεις μερικές λεπτομέρειες για την "ταυτότητα" της νύφης και τη σχέση της με τον γαμπρό, κάνε κλικ ΕΔΩ.