Jennifer Aniston & Brad Pitt ξανά μαζί ύστερα από 15 χρόνια - Όλες οι φωτογραφίες από τη συνάντηση που μας γέμισε... ελπίδα!

20.01.2020
Jennifer Aniston & Brad Pitt ξανά μαζί ύστερα από 15 χρόνια - Όλες οι φωτογραφίες από τη συνάντηση που μας γέμισε... ελπίδα!
Στις Χρυσές Σφαίρες την περιμέναμε τη συνάντηση αυτή, στα SAG Awards την είδαμε. Ο Brad Pitt και η Jennnifer Aniston είχαν μια πολύ καλή χρονιά φέτος ως προς τα επαγγελματικά τους καθώς είναι υποψήφιοι για όλα τα βραβεία της σεζόν. Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Once Upon A Time in Hollywood" εκείνος, Α' Γυναικείου Ρόλου σε τηλεοτπικό δράμα εκείνη για την ερμηνεία της στο "Morning Show". Με τις νέες πληροφορίες να θέλουν τους δυο πρώην συζύγους "εν ειρήνη" πια μεταξύ τους -και υπόνοιες για αναθέρμανση έρωτα- η δημόσια αυτή συνάντησή τους αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον -και λαχτάρα για όλους εμάς που "ζούμε μαζί για να τους ξαναδούμε"! Στις Χρυσές Σφαίρες πήραμε μια πρώτη γεύση από τη συγκίνηση της Jen ακουγοντας τον λόγο του Brad και χθες, στα βραβεία SAG είδαμε ΑΥΤΟ!!!! Στις επόμενες σελίδες καρέ καρέ η πολυαναμένη -και ιδιαίτερα ζεστή- συνάντηση backstage. Μήπως ετοιμάζεται η ώρα που θα ποζάρουν και μαζί στον φακό; Τα επικείμενα βραβεία Oscar, για παράδειγμα, προσφέρουν την τέλεια αφορμή... Μετράμε αντίστροφα λοιπόν. Ιδού το υλικό από την πρώτη βραδιά: