Μήπως η Jennifer Aniston πήγε στα βραβεία SAG χωρίς εσώρουχα; [photos & video]

20.01.2020
Μήπως η Jennifer Aniston πήγε στα βραβεία SAG χωρίς εσώρουχα; [photos & video]
Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πρόσωπο της ημέρας. Και όχι μόνο για έναν λόγο.

Βραδιά βραβείων η χθεσινή στο Hollywood και συγκεκριμένα βραδιά βραβείων SAG. Όλη η "αφρόκρεμα" του αμερικανικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης συγκεντρώθηκε στο Shrine Auditorium στον δρόμο προς τα... Oscars που θα δουμε στις 9 Φεβρουαρίου.

Στα Highlights της βραδιάς η backstage συνάντηση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εκείνος την "καμάρωνε" όταν μιλούσε στη σκηνή, έχοντας μόλις παραλάβει το βραβείο της. Παρεμπιπτόντως βραβεύτηκαν και οι δυο χθες.

Εκτός όμως από αυτό το... το φλέγον σημείο, υπάρχει ένα ακόμη πιο... φλέγον που συζητήθηκε πολύ, σχετικά με την εμφάνιση της Jen στα βραβεία.

Για την περίσταση, η πάντα κομψή και καλλίγραμη σταρ επέλεξε μια vintage, κρεμ, σατέν μάξι τουαλέτα με την υπογραφή του John Galiano για τον Οίκο Christian Dior, την οποία συνδύασε με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι.

Απαστράπτουσα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, απαστράπτουσα πόζαρε, απαστράπτουσα ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της. Θέλοντας και μη όμως, το μάτι όλων εστίαζε στο μπούστο της, καθώς προφανώς δεν φορούσε σουτιέν και οι ρώγες της κέρδιζαν σε κάθε περίπτωση το πρώτό πλάνο, "αψηφώντας με περισσό θάρρος τον νόμο της βαρύτητας", ας μας επιτραπεί η έκφραση, γιατί περί αυτού πρόκειται!

Υπέρμαχος της #freethenipple campaign -έστω και άθελά της- η 50χρονη Aniston συνήθιζε από την εποχή των Friends να παραλείπει αυτό το εσώρουχο, ενώ στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον δεν φόρεσε ούτε κάποιο άλλο. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν "κόβει" πουθενά το φόρεμά της, το οποίο, όπως είπαμε ήταν σατέν, λευκό και, όπως θα δείς στις φωτογραφίες αγκαλιάζει απαλά το κορμί της.

Αν πάντως φοράει εσώρουχα, θα θέλαμε να ξέρουμε τη μάρκα!!! Σοβαρά τώρα!

"Θεά" η Jen δεν "μασάει". Ιδού και οι φωτογραφίες και το βίντεο της βράβευσής της για του λόγου το αληθές, ενώ υπενθυμίζουμε ότι επί εποχής Friends, η Aniston είχε ρωτηθεί σχετικά και είχε "σηκώσει τους ώμους" λέγοντας: "Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Φοράω σουτιέν πάντα.. Δεν ξέρω, πραγματικά".