Kobe Bryant: Η κατάσταση έχει "ξεφύγει" και η οικογένεια κάνει δημόσια έκκληση στον Τύπο

01.02.2020
Kobe Bryant: Η κατάσταση έχει "ξεφύγει" και η οικογένεια κάνει δημόσια έκκληση στον Τύπο
Ο θρύλος του μπάσκετ, η 13χρονη κόρη του Gianna και 7 ακόμη άνθρωποι -φίλοι και συνεργάτες- έχασαν τραγικά τη ζωή τους την περασμένη Κυριακή όταν το ελικόπτερο το οποίο τους μετέφερε σε αγώνα έπεσε κάτω από, αδιευκρίνιστες -επίσημα, τουλάχιστον- ακόμη αιτίες.

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή σε 9 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Kobe Bryant και η κόρη του, Gigi.

Ο κόσμος του μπάσκετ -και όχι μόνο- δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, ενώ είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τι περνούν οι οικογένειες των αδικοχαμένων ψυχών. Εκείνοι που έμειναν πίσω.

Η σύζυγος του 41χρονου άσσου του NBA κατάφερε μόλις πριν από δύο μέρες να επικοινωνήσει μέσω social media ευχαριστώντας με μια ανάρτησή της όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που προσφέρουν.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι από την τραγική εκείνη στιγμή έχουν γραφτεί και ειπωθεί άπειρα πράγματα, μερικά εκ των οποίων, όπως φαίνεται, δεν ευσταθούν.

Η Molly Carter, λοιπόν, πρόεδρος της Kobe Inc. ανέλαβε να μοιράστει στον Τύπο μια δήλωση της οικογένειας σχετικά με την κατάσταση που δείχνει να βρίσκεται "εκτός ορίων".

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει λάβει εξουσιοδότηση για να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας σχετικά με το συμβάν ούτε να δώσει προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την τραγωδία της Κυριακής, συμπεριλαμβανομένων και ιστοριών σχετικά με τις αποφάσεις της οικογένειας για το πώς θα ταξίδευαν. Ζητούμε από τους ανθρώπους του Τύπου σεβασμό και υπεύθυνη κρίση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτές οι ανακριβείς αναφορές μόνο προσθέτουν περιττό πόνο στον θρήνο της οικογένειας