Η Jessica Biel συγχώρησε τον Justin Timberlake για το σκάνδαλο με το "μεθυσμένο" βίντεο και ιδού οι απόδειξη

01.02.2020
Η Jessica Biel συγχώρησε τον Justin Timberlake για το σκάνδαλο με το "μεθυσμένο" βίντεο και ιδού οι απόδειξη
Από τις 27 Οκτωβρίου είχε να "εμφανιστεί" ο JT στο instagram της συζύγου του. Φαίνεται πως η... καραντίνα έληξε!

Ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν "έσκασε" η βόμβα. Τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο που έδειχνε τον Justin Timberlake εμφανώς μεθυσμένο και χέρι χέρι με άλλη γυναίκα.

Όπως ήταν φυσικό, έγινε... χαμός. Οι φήμες περί απιστίες φούντωσαν σε βαθμό... κακουργήματος και η σιγή των άμεσα ενδιαφερομένων τις γιγάντωνε κι άλλο.

Στις αρχές του Δεκέμβρη, ο JT άνοιξε το στόμα του ζητώντας δημόσια συγνώμη από την Jessica Biel και όλους όσους ντρόπιασε με τη συμπεριφορά του, αλλά και πάλι εκείνη... άφαντη -στο ζήτημα, δηλαδή.

Ώσπου πριν από μερικές μέρες, δειλά δειλά, άρχισαν να εμφανίζονται μαζί. Ο φακός τους κατέγραψε στους δρόμους της Νέας Υόρκης χαλαρούς και χαμογελαστούς όπως παλιά...

Ώσπου ήρθε και η επίσημη απόδειξη της... ανακωχής -και, προφανώς, της συγχώρεσης!

Χθες (31/1) ήταν τα γενέθλια του Justin και η μέρα που η Jessica επέλεξε να τον ξαναβάλει και επίσημα στην social mediaκή ζωή της!

Τέσσερις φωτογραφίες του μοιράστηκε και η λεζάντα τα λέει όλα! Ο Justin έλαβε την άφεση που σίγουρα ζητούσε και εμείς απλά λέμε "Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα".

Ιδου η λεζάντα και η ανάρτηση της Biel.

"Χαρούμενα γενέθλια στον πιο αειθαλή άντρα που γνωρίζω. Κατά κάποιον τρόπο μεγαλώνεις, χωρίς να γερνάς! Σε αγαπάμε τόσο πολύ ❤️🎂"