Διαζύγιο μόλις 12 μέρες μετά τον γάμο για την Pamela Anderson - Τι δήλωσε η ίδια

02.02.2020
Διαζύγιο μόλις 12 μέρες μετά τον γάμο για την Pamela Anderson - Τι δήλωσε η ίδια
Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο εβδομάδες παντρεμένη και η 52χρονη σταρ χώρισε και πάλι.

30 χρόνια μετά την πρώτη φορά που είχαν σχέση, η Pamela Anderson και ο Jon Peters παντρεύτηκαν τον περασμένο μήνα. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι χωρίζουν ενώ, όπως τονίζεται, δεν είχαν προλάβει καν να παραλάβουν τα χαρτιά που επισημοποιούσαν την ένωσή τους!

Θα είναι το πέμπτο διαζύγιο για τον καθένα τους!

Σε αποκλειστική δήλωσή της στον Hollywood Reporter, η Pami εξηγούσε:


Συγκινήθηκα πολύ από τον ζεστό τρόπο με τον οποίο δεχτήκατε την ένωσή μου με τον Jon. Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων αν είχα τη συμπαράστασή σας την ώρα που οι δυο μας συνειδητά κάνουμε μια παύση στους ρόλους μας ως σύζυγοι.
Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία. Με αυτή την παγκόσμια αλήθεια στο μυαλό, αποφασίσαμε από κοινού να αναβάλουμε την επισημοποίηση του πιστοποιητικού γάμου μας και να βασιστούμε στην πίστη μας για τη διαδικασία. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές.

Ο Hollywood Reporter ζήτησε κάποιο σχόλιο και από τον Peters όμως ακόμη δεν έχει αποκριθεί.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Pamela υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον ροκά -ελληνικής καταγωγής, παρακαλώ- Tommy Lee με τον οποίο έχει και τους δυο γιους της, τον 23χρονο Brandon Thomas και τον 22χρονο Dylan Jagger, ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον Kid Rock με τον οποίο χώρισαν έναν χρόνο αργότερα.

To 2007 παντρεύτηκε τον Rick Salomon σε έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες. Το 2014 το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε όμως ούτε αυτός ο γάμος κράτησε.

Αν θέλεις να θυμηθείς και άλλους διάσημους γάμους που δεν... χρόνισαν, κάνε κλικ στον σύνδεσμο. Δεν είναι και λίγοι!!!!