O Hugh Grant και η Renee Zellweger στο απόλυτο Bridget Jones Reunion [video]

04.02.2020
O Hugh Grant και η Renee Zellweger στο απόλυτο Bridget Jones Reunion [video]
19 χρόνια μετά την πρώτη ταινία της σειράς, έχουμε "αναβίωση" μιας θρυλικής ατάκας

Στον απόηχο της πρόσφατης βραδιάς των βραβείων BAFTA εντοπίσαμε μια στιγμή που πέρασε στα "ψιλά" αλλά μας συγκίνησε πολύ.

Και στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου -όπως και σε όλα τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα- αυτό του Α' Γυναικείου Ρόλου πήγε στη Renee Zellweger για την ερμηνεία της στην ταινία "Judy".

Αν θέλεις να δεις και τους υπόλοιπους νικητές της βραδιάς κάνε κλικ στον σύνδεσμο

Η 50χρονη σταρ, η οποία παρεμπιπτότνως, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια της... εμφανισιακής "μετάλλαξης" που είχε υποστεί λόγω "κακών" -μάλλον- αισθητικών επεμβάσεων. Η Rennee έχει επανέλθει στα... "κανονικά" της και είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Κέρδισε στην κατηγορία της, λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή, παρέλαβε το βραβείο της και κατεβαίνοντας, συνάντησε τον Hugh Grant, o οποίος περίμενε τη σειρά του για να παρουσιάσει το επόμενο βραβείο.

Οι δυο τους, αγκαλιάστηκαν ζεστά και εκείνος ανέβηκε στη σκηνή, όπου μας έκανε να "κλάψουμε" από τα γέλια "φορώντας" εκ νέου τον ρόλο του Daniel Cleaver, έρωτα της Bridget Jones.

"Πρώτα απ' όλα, Μπράβο Jones", είπε κοιτάζοντας προς την πλευρά της Zellweger ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε μια ατάκα από την ταινία και συγκεκριμένα από την σκηνή της πρώτης αποπλάνησης!

"This is a very silly dress", της είπε και η σάλα σείστηκε από τα γέλια...

Στη συνέχεια θα δεις το στιγμιότυπο αλλά και τη σκηνή για την οποία συζητάμε. Η συγκεκριμένη ατάκα στο 2:56 του δεύτερου βίντεο!