Το βίντεο με τη μικρούλα από τη Συρία που γελά με τις βόμβες θα σε κάνει να δακρύσεις

19.02.2020
Το βίντεο με τη μικρούλα από τη Συρία που γελά με τις βόμβες θα σε κάνει να δακρύσεις
Ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε σήμερα.

Μια ιστορία που θυμίζει έντονα το σενάριο της ταινίας "La Vita è Bella" του Roberto Benigni, όπου ο πρωταγωνιστής είχε πείσει τον γιο του ότι έπαιζαν σε ένα παιχνίδι, ενώ στην πραγματικότητα βίωναν την απόλυτη φρίκη μέσα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Και, όντως, έτσι είναι. Μοιραία το μυαλό μας πηγαίνει σε εκείνη την απίθανη ταινία του 1998. Μόνο που εδώ μιλάμε για την πραγματική ζωή.

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου αναρτήθηκε από τον Σύρο χρήστη Abdullah Mohammad και δείχνει τον ίδιο και την κόρη του, Salwa να διασκεδάζουν υπό τον τρομακτικό ήχο των βομβών που πέφτουν γύρω τους.

Η οικογένεια του Mohammad, μετακόμησε από την Idlib στη Sarmada και όπως αποκάλυψε στα διεθνή ΜΜΕ μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο αυτού, έμαθε στην κόρη του αυτό το "παιχνίδι" προκειμένου "να μην καταρρεύσει ο ψυχισμός της".

Ο πατέρας φαίνεται ότι έχει πείσει την κόρη του πως αυτό είναι αστείο και κάθε φορά που ακούν βόμβα να σφυρίζει εκείνοι γελούν. Η μικρή, έτσι, δεν νιώθει φόβο για τη φρίκη που διαδραματίζεται τόσο κοντά της και... η ζωή συνεχίζεται!

Ιδού: