Θετικοί στον κορονοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson

12.03.2020
Θετικοί στον κορονοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson
Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε ο ίδιος ο πολυβραβευμένος ηθοποιός.

Τα νέα έφτασαν μόλις πριν από λίγες ώρες μέσα από ανάρτηση του Tom Hanks στο Instagram. O 63χρονος σταρ και η συνομίληκη σύζυγός του που μόλις πριν από λίγες μέρες έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα από ένα βιντεάκι του που διαφήμιζε την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, νόσησαν στην Αυστραλία όπου βρίσκονται.

Γεια χαρά. Η Ρίτα κι εγώ είμαστε εδώ στην Αυστραλία. Νιώσαμε κάπως κουρασμένοι, με κρυάδες και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε και μερικά ρίγη που πηγαινοέρχονταν. Δέκατα επίσης. Για να το κάνουμε σωστά, όπως πρέπει να κάνει ο κόσμος όλος αυτές τις ώρες, κάναμε το τεστ για τον κορονοϊο και βγήκαμε θετικοί.

Λοιπόν. Τι κάνουμε τώρα; Οι υπεύθυνοι έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν. Θα μας εξετάσουν, θα μας παρακολουθήσουν και θα μας απομονώσουν για όσον καιρό απαιτείται ώστε να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι το πάμε μία μέρα τη φορά.

Θα σας κρατούμε ενήμερους

Να προσέχετε τους εαυτούς σας

Hanx

Λίγο αργότερα την ίδια ανακοίνωση έκανε μέσω stories και στον δικό της λογαριασμό η Rita Wilson η οποία, να θυμίσουμε ότι το 2015 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, μια περιπέτεια που, όπως είχε τονίσει και η ίδια ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους, ιδιαίτερα τον επί 32 χρόνια -σήμερα- σύζυγό της.