Kenny Rogers: "Έφυγε" στα 81 του χρόνια ο θρύλος της country μουσικής

21.03.2020
Kenny Rogers: "Έφυγε" στα 81 του χρόνια ο θρύλος της country μουσικής
Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του διάσημου τραγουδιστή μέσω social media.

"Η οικογένεια Rogers ανακοινώνει με λύπη ότι ο Kenny Rogers έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ στις 10.25 μμ σε ηλικία 81ός ετών. O Rogers άφησε την τελευταία του πνοή εν ειρήνη στο σπίτι, από φυσικά αίτια, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του", έγραφε η ανακοίνωση που μοιράστησε στα social media του τραγουδιστή που έγραψε τη δική του ιστορία στην ιστορία της μουσικής με το θρυλικό "γρέζι" για το οποίο τον "κορόιδευαν" πολλοί διάσημοι φίλοι του.

Με μια καριέρα που μετρά πάνω από 60 χρόνια, ο Kenny Rogers αφήνει πίσω του μουσική που άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο όλο. "The Gambler," "Lady," "Islands In The Stream," "Lucille," "She Believes In Me," and "Through the Years"... Μερικοί μόνο τίτλοι από τις αμέτρητες επιτυχίες του τραγουδιστή που τραγουδήθηκε και τιμήθηκε τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους συναδέλφους του.

Ο Kenny Rogers είχε παντρευτεί πέντε φορές στη ζωή του και είχε πέντε παιδιά. Η τελευταία του σύζυγος είναι η Wanda Miller με την οποία ήταν μαζί από το 1997 και έχουν μαζί τα 14χρονα πανομοιότυπα δίδυμα, Jordan και Justin [φωτό κάτω].

Από τα πάμπολλα ντουέτα που είχε κάνει ξεχωρίζει σίγουρα η συνεργασία με την Dolly Parton με την οποία του έδενε μια πολύ στενή σχέση χρόνων.

Από την ανακοίνωση της οικογένειας μαθαίνουμε επίσης ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήτει όλο τον πλανήτη, το "αντίο" θα ειπωθεί σε αυτή τη φάση ιδιωτικά σε μια στενή τελετή ενώ οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν ότι "ανυπομονούν να γιορτάσουν δημόσια τη ζωή του Kenny με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές κάποια στιγμή αργότερα".

Εμείς θυμόμαστε τη μουσικήτου και τον αποχαιρετούμε μέσα από τρία από τα πιο γνωστά του τραγούδια...