Irina Shayk: Ερωτευμένη με πρώην των Heidi Klum, Demi Moore, Amber Heard, Dasha Zhukova & Elle McPherson

31.03.2020
Irina Shayk: Ερωτευμένη με πρώην των Heidi Klum, Demi Moore, Amber Heard, Dasha Zhukova & Elle McPherson
Μάλιστα, για χατίρι του, έσπασε την καραντίνα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Ερωτευμένη για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από τον Bradley Cooper φαίνεται ότι είναι η Irina Shayk και υπάρχουν "ντοκουμέντα" που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τις τελευταίες ώρες.

Η ρωσίδα καλλονή εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τον Vito Schnabel, στο σπίτι του οποίου, μάλιστα μπήκε στο τέλος της βόλτας.

Αν σου θυμίζει κάτι το ονομά του, ορθά σου θυμίζει γιατί το έχουμε ακούσει μαζί με πολλά άλλα διάσημα γυναικεία. Ο 34χρονος γόνος/κληρονόμος/έμπορος έργων Τέχνης είναι "διάσημος" για τους "διάσημους" δεσμούς του ενώ από τον "κατάλογο" των "επώνυμων κατακτήσεών" του, ξεχωρίζουμε τις κυρίες Heidi Klum, Demi Moore, Amber Heard, Dasha Zhukova & Elle McPherson. Πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα αυτή φαίνεται ότι είναι η Irina Shayk.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" την ώρα που περπατούσαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχοντας αμφότεροι κατεβάσει για λίγο τις μάσκες που φορούσαν.

Η Irina φαίνεται να ακολουθεί τον Vito μέσα το σπίτι του, προφανώς παραβιάζοντας τους κανόνες για κοινωνική αποστασιοποίηση που ισχύουν και στην αμερική όπου ο αριθμός των κρουσμάτων -αλλά και των θυμάτων- του κορονοϊού ανεβαίνει επικίνδυνα.

Ιδού οι φωτογραφίες και αναμένουμε συνέχεια.