Ο Robbie Williams νανουρίζει τον μικρότερο γιο του - Το πιο γλυκό πράγμα που θα δεις σήμερα [video]

07.04.2020
Ο Robbie Williams νανουρίζει τον μικρότερο γιο του - Το πιο γλυκό πράγμα που θα δεις σήμερα [video]
Έχοντας πρόσφατα επανενωθεί με την οικογένειά του μετά από τρεις εβδομάδες αυτό-απομόνωσης λόγω κορονοϊού, ο διάσημος τραγουδιστής είναι απίστευτα χαρούμενος που έχει επιστρέψει στο σπίτι με τη σύζυγο του Ayda και τα τέσσερα παιδιά τους.

Μάλιστα η Ayda έλιωσε τις καρδιές των θαυμαστών του διάσημου τραγουδιστή, ανεβάζοντας το πιο γλυκό βιντεάκι του, που τον δείχνει να κοιμίζει τον μικρό του γιο Beau λέγοντάς του ένα παιδικό τραγούδι.

«Patting your back 'til you can sick your milk, and go to sleep. I say big boy Beau… drink your milk», (Χαιδεύοντας την πλατούλα σου μέχρι να ρευτείς το γάλα σου και να πας για ύπνο. Λέω, Beau μεγάλο αγόρι ... πιες το γάλα σου», τραγουδάει γλυκά στο μωρό του, ενώ χτυπάει ελαφρά την πλάτη του.

Η Ayda, η οποία ακούγεται να χαμογελάει από πίσω, έγραψε στο ποστ: «@robbiewilliams Lullaby, daddy style με hashtags #beaubear #fatherandson # sweetdreams Awxx».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές του λάτρεψαν το ποστ και άφησαν εκατοντάδες σχόλια από κάτω.

@robbiewilliams Lullaby, daddy style ...#beaubear #fatherandson #sweetdreams AWxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) στις

Ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ευχάριστη είδηση ότι υποδέχτηκαν με τη σύντροφό του το τέταρτο παιδί τους, το γιο τους Beau Benedict Enthoven Williams, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη με τον πιο απίθανο τρόπο ... Beau Benedict Enthoven Williams» είπαν τότε.

«Όπως και με την Coco και αυτός είναι βιολογικό μας παιδί αλλά γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας».

«Είμαστε τόσο ευλογημένοι που έχουμε στην αγκαλιά μας τον γιο μας υγιή και ασφαλή και που μας ολοκλήρωσε επίσημα ως οικογένεια».

Η γέννηση του Beau ήρθε ενάμιση χρόνο μετά τη μεγαλύτερη αδερφή του Colette (Coco) Josephine, που γεννήθηκε το φθινόπωρο του 2018.

Ο Robbie και η Ayda, εκτός από τον Beau, είναι οι γονείς και του εφτάχρονου Teddy, του πεντάχρονου Charlie, και της μικρής Coco. Να τους ζήσουν!

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε τη γλυκύτατη στιγμή της "επανένωσης" του Robbie με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, στιγμή για την οποία μιλήσαμε νωρίτερα.