Ο Σάκης Τανιμανίδης ξύρισε το μούσι on camera - Πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια [video]

08.04.2020
Ο Σάκης Τανιμανίδης ξύρισε το μούσι on camera - Πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια [video]
Και φαίνεται πια, τουλάχιστον, 10 χρόνια νεότερος!

Εν μέσω καραντίνας, η ευκαιρία προκύπτει... τεράστια. Και ο Σάκης Τανιμανίδης όχι μόνο την άρπαξε, αλλά τη μοιράστηκε βήμα βήμα με όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έχοντας στη διάθεσή του άπλετο χρόνο ο γνωστός παρουσιαστής ένιωσε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να μια αλλαγή. Ή, μάλλον, για ένα παιχνίδι, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Εδώ και 10 χρόνια, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει υιοθετήσει το λουκ με το μούσι, το οποίο και περιποιείται αναλόγως. Σκέφτηκε λοιπόν, όπως εξηγεί και στη λεζάντα, ότι οι μέρες του εγκλεισμού που ζούμε αυτό τον καιρό προκύπτουν ως η ιδανική ευκαιρία για πειραματισμό.

Πήρε λοιπόν τη μηχανή και ξεκίνησε να ξυρίζεται, απολαμβάνοντας κάθε φάση του ξυρίσματος και κάθε διαφορετικού look που προέκυπτε. " Από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι...", όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Μέχρι που έπιασε το ξυραφάκι και τα "πήρε" κόντρα! Και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Μία δεκαετία την "έχασε" ο Σάκης. Λες να το υιοθετήσει και μετά την καραντίνα το look; Θα δείξει. Ιδού και το βίντεο ντοκουμέντο!

Μετά από 10 χρόνια...ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! 😱 (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του μουσιού: από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι...😂😂
#ksourafi #kontra #mwropaidi