H Ευγενία Δημητροπούλου είχε γενέθλια: Έτσι τα γιόρτασε εν μέσω κορονοϊού

10.04.2020
H Ευγενία Δημητροπούλου είχε γενέθλια: Έτσι τα γιόρτασε εν μέσω κορονοϊού
Δύσκολοι καιροί αλλά το χαμόγελο δεν λείπει. Ούτε η αγάπη, ούτε οι ευχές, ούτε η ελπίδα.

Εν μέσω καραντίνας γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ευγενία Δημητροπούλου και, όπως φαίνετα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσω social media το απόλαυσε ιδιαιτέρως.

Οι φίλοι της της ευχήθηκαν από νωρίς και εκείνη άκουσε ευχές και τραγούδια, έσβησε... αναπτήρες, ρεσώ και κεράκια από απόσταση. Διαφορετικά όλα φέτος.

Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα πλάι στη φωτογραφία με την οποία υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στη ζωή της, φόρεσε πρώτη φορά μέικ απ ύστερα από πολύ καιρό και... ευχαριστεί για τις ευχές!

Ιδού, και χρόνια π ολλά κι από εμάς:

Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες,ρεσώ, κεράκια γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετα)με μακιγιάζ που έβαλα μετα από σχεδόν είκοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως εχω ξεσυνηθίσει🌞 Ευχαριστω πολυ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας! #birthdaygirl