Σάκης Τανιμανίδης: "Τα αρνητικά σχόλια με θρέφουν. Η Χριστίνα είναι πιο ευαίσθητη"

26.06.2020
Σάκης Τανιμανίδης: "Τα αρνητικά σχόλια με θρέφουν. Η Χριστίνα είναι πιο ευαίσθητη"
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show εμφανίστηκε χθες ο γνωστός παρουσιαστής και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα, κατά καιρούς του έχουν "σούρει".

Τα δυο "καρντάσια", όπως αποκάλεσαν ο ένας τον άλλο συναντήθηκαν χθες βράδυ (25/6/2020) στο πλατό της εκομπής του Γρηγόρη, ενώ ο Σάκης είχε φέρει και... φραπεδιά, όπως την πίνουν στη Θεσσαλονίκη!

Οι δυο τους μίλησαν για πολλά. Ο Σάκης, εξήγησε, μεταξύ άλλων ότι συνειδητά έμεινε εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν εστιάζει σε άλλα κομμάτια του ενδιαφέροντός του ενώ στάθηκε ιδιαίτερα τα σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα τον καιρό που είχαν νοσήσει από κορονοϊό και υπήρχε μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης που δεν τους πίστεψε. Και ακόμη υπάρχει, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε να σου πω, εκείνο με τον κορονοϊό πες ότι ήταν ψέματα. Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν

Στο τέλος, όμως ήταν σαφής σχετικά με τα όσα λέγονται, γενικότερα, για τους δυο τους, εστιάζοντας κυρίως στη χρήση των social media. Υπάρχουν πολλοί που τη θεωρούν υπερβολική. Ο ίδιος τη θεωρεί φυσιολογική σχετικά με τη δουλειά που κάνουν και οι δυο.

Τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του κόσμου και πάντα τη ζυγίζει. Προσαρμόζεται, μάλιστα, αρκετές φορές. Αυτοί που δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου όμως είναι όσοι προσπαθούν να του επιβάλλουν τη δική τους γνώμη. Εκεί τραβάει γραμμή. Ο ίδιος μπορεί. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Τα άσχημα σχόλια αποτελούν κινητήριο δύναμη για να πάει ακόμη καλύτερα. Η Χριστίνα όμως είναι πιο ευαίσθητη "και καινούρια σε όλο αυτό" και δυσκολεύεται ακόμη.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί βλέπετε αυτό το σημείο ενώ σημειώνουμε κάτι ακόμη που είπε ο Σάκης στον Γρηγόρη για τη συμμετοχή της γυναίκας του στο The Voice. Μια συμμετοχή που συζητήθηκε πολύ -και όχι με την καλή έννοια.

Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το The Voice που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους.