Queen's Gambit: Σου θυμίζει κι εσένα κάτι ο Benny της Beth; Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζεις από παιδάκι [photos]

01.12.2020
Queen's Gambit: Σου θυμίζει κι εσένα κάτι ο Benny της Beth; Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζεις από παιδάκι [photos]
Πρόκειται για μια σειρά φαινόμενο και εμείς δίνουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να σε "βασανίζουν".

"The Queen's Gambit": Η μίνι σειρά του Netflix που έκανε μόδα το σκάκι έσπασε όλα τα ρεκόρ ως η τηλεοπτική σειρά μίας σεζόν με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ever, κάνοντας ταυτόχρονα την πρωταγωνίστριά της, Αnya Taylor-Joy, "αστέρι πρώτου μεγέθους".

Πλάι στην 24χρονη καλλονή που εντυπωσίασε τους πάντες με την τόσο εσωτερική ερμηνεία αλλά και το συγκλονιστικό παρουσιαστικό της, μεγάλο μερίδιο του ενδιαφέροντος κέρδισε ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον αντίπαλο/σύντροφο/φίλο της πρωταγωνίστριας Benny Watts.

Ο λόγος για τον Thomas Brodie-Sangster, ο οποίος εμφανίστηκε στα 4 από τα 7 επεισόδια της σειράς και, όπως σε πολλούς ακόμη, κάτι μας θύμιζε έντονα.

Ο εν λόγω ηθοποιός είναι σήμερα 30 ετών και η καριέρα του μετρά ήδη.. 21! Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στα 11 όμως ήταν το 2003 όταν έγινε το breakthrough του στην ταινία 'Love Actually". Ακριβώς! Αυτός είναι... ο μικρούλης, που, φυσικά, μεγάλωσε στο μεταξύ.

Για την ιστορία, από τις πάμπολες δουλειές του Thomas Brodie-Sangst ξεχωρίζουμε δύο από τις πιο γνωστές. Αυτή στην Nanny McPhee (2005) και το Game of Thrones (2011)