Γέννησε Βασιλική Μιλλούση: Η συγκινητική ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

05.12.2020
Γέννησε Βασιλική Μιλλούση: Η συγκινητική ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια
Δεύτερη κόρη για τους έλληνες πρωταθλητές.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καθώς χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα γεννήθηκε το δεύτερο μωράκι τους. Ένα ακόμη κοριτσάκι συμπλήρωσε την ευτυχία τους και, φυσικά, αυτή δεν κρύβεται.

Ο πανευτυχής μπαμπάς ενημέρωσε τον κόσμο για την "υψηλή άφιξη" μέσα από μία ανάρτηση στα social media με την οποία μοιράστηκε και την πρώτη εικόνα του μωρού στην αγκαλιά της μαμάς του με τα τρία χέρια τους δεμένα σαν ένα! Αμέσως μετά, την ανάρτηση αυτή κοινοποίησε στον δικό της λογαριασμό και η Βασιλική Μιλλούση.

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το τρυφερό στιγμιότυπο ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχαρίστησε για τις ευχές προτρέποντας όποιον ενδεχομένως να σκέφτεται να τους ευχηθεί με ένα δώρο, να το κάνει εναλλακτικά, προσφέροντας κάπου όπου υπάρχει ανάγκη. Ιδού τι έγραψε και στη συνέχεια η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε μετά τη γέννηση και της δεύτερης κόρης του:

3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Το πρώτο παιδί της Βασιλικής και το Λευτέρη γεννήθηκε στις 4/11/19 και το δεύτερο ήρθε πολύ πολύ γρήγορα. «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το πιο χρυσό μετάλλιο» είχε δηλώσει τότε ο Ολυμπιονίκης Λευτερής Πετρούνιας πανευτυχής και αυτή τη στιγμή το επαναλαμβάνει με αγάπη!