Tanya Roberts: Θρίλερ με τον "θάνατο" της ηθοποιού η οποία, τελικά, είναι ζωντανή

05.01.2021
Tanya Roberts: Θρίλερ με τον "θάνατο" της ηθοποιού η οποία, τελικά, είναι ζωντανή
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από τη λανθασμένη, τελικά, είδηση που ήθελε νεκρή την 65χρονη ηθοποιό.

Τη γνωρίσαμε ευρέως από τη συμμετοχή στην ταινία "A View to a Kill" ως κορίτσι του James Bond, Roger Moore [φωτο επάνω] και ως έναν από τους τηλεοπτικούς "Άγγελους του Τσάρλι" τη δεκαετία του '80 [κάτω]

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tanya Roberts είχε βγάλει τα σκυλιά για βόλτα την παραμονή των Χριστουγέννων όταν κατέρρευσε επιστρέφοντας στο σπίτι της. Μεταφέρθηκε εσπευμένα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ σύμφωνα με το TMZ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

O υπεύθυνος Τύπου της ηθοποιού, Mike Pingel, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ανακοίνωσε ότι την Κυριακή το βράδυ, ο σύντροφος της Roberts, Lance O'Brien, του είπε ότι εκείνη είχε πεθάνει. Ο ίδιος, ο O'Briτen, τη Δευτέρα το πρωί, μιλώντας στο CNΝ μοιράστηκε πόσο λυπημένος είναι αφού μόλις είχε αποχαιρετήσει την αγαπημενη του. Είχε αφήσει το νοσοκομείο νομίζοντας ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε. Λίγο αργότερα, όμως, ο ίδιος έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο που του έλεγε ότι η σύντροφός του ήταν ακόμη ζωντανή.

Ευχάριστα τα νέα, παρά το μπέρδεμα. Ιδού η Tanya Roberts σε μια πρόσφατη ανάρτησή της