Κάτια Δανδουλάκη - Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη συνάντηση της Ανέτ και του Μελέτη ήταν το 2004 - Τη θυμάσαι;

15.01.2021
Κάτια Δανδουλάκη - Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη συνάντηση της Ανέτ και του Μελέτη ήταν το 2004 - Τη θυμάσαι;
Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά πολύ πριν από τις "Άγριες Μέλισσες"

Το 2004, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, μόλις 16 ετών τότε, και η Κάτια Δανδουλάκη έπαιζαν μαζί στην καθημερινή σειρά το Mega "Βέρα στο δεξί". Εκείνος, ήταν ο “Διονύσης”, ο γιος του “Βλάσση”, τον οποίο ερμήνευε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, και εκείνη η καλή τους γειτόνισσα, η “Κλαίρη”.

Η ζωή τα έφερε έτσι και οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά, ως μάνα και γιος με πολύ "βάρος" μεταξύ τους, στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Η ίδια η Κάτια Δανδουλάκη, όμως, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως όταν είχαν πρωτοσυναντηθεί οι δυο τους στα παρασκήνια δεν τον είχε αναγνωρίσει. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε! Ο έφηβος που είχε αφήσει πίσω της τόσα χρόνια πριν δεν ήταν πια εκεί.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με τον Γιώργο είναι η μετάβαση από τη φιλία, δεν έχουν προλάβει να γίνουν μάνα και γιος, γιατί μεσολάβησαν 30 χρόνια, οπότε μέσα από τη φιλία και την τρυφερότητα μπορούμε να ελπίσουμε και σε πιο βαθειά συναισθήματα. Έχουμε ταιριάξει, είναι καρμική η σχέση μας. Παίζαμε ξανά μαζί στο “Βέρα στο Δεξί” και όταν τον είδα μπροστά μου, άνδρα πια, δεν είχε καμία σχέση με το παιδάκι που γνώριζα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 για τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της γιο.

Για την ιστορία, πάντως, μπορεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης να έχει αλλάξει πολύ από τότε, η Κάτια Δανδουλάκη, όμως, παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη!