Sex and the City: Η σειρά επιστρέφει με εκπλήξεις στο cast

18.01.2021
Sex and the City: Η σειρά επιστρέφει με εκπλήξεις στο cast
Δεδομένου ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι η αναβιώση του θρυλικού Sex and the City βρίσκεται σε εξέλιξη, οι φήμες σχετικά με το casting και τo σενάριο του σόου δίνουν και παίρνουν.

Ένα πράγμα που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η νέα σειρά θα είναι πολύ πιο διαφορετική αυτή τη φορά, με τους παραγωγούς να διασφαλίζουν ότι θα είναι καλύτερα συνδεδεμένη με τον πραγματικό κόσμο. Τόσο η κλασική σειρά όσο και οι ταινίες επικρίθηκαν έντονα για το ότι ήταν εξοργιστικά «λευκές» και μάλιστα, η δεύτερη ταινία κρίθηκε ιδιαίτερα προσβλητική για τους μουσουλμάνους.

Οι υπεύθυνοι της νέας σειράς, που θα έχει δέκα επεισόδια, απάντησαν ότι δεσμεύονται να κάνουν τη σειρά «τόσο φυλετικά διαφορετική και πολύχρωμη όσο είναι η ίδια η Νέα Υόρκη από μόνη της». Μια πηγή της παραγωγής είπε στην Mail on Sunday: «Η Samantha δεν θα επιστρέψει, αλλά παρουσιάζουμε δύο νέους χαρακτήρες, δύο δυνατές και γοητευτικές γυναίκες άλλου χρώματος, οι οποίες θα βοηθήσουν στο να παρουσιάσουν τη σειρά σε μια νέα γενιά θεατών και να αντικατοπτρίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον κόσμο στον οποίο ζούμε».

Οι φήμες δείχνουν ότι η Caitlyn Jenner [φωτό κάτω] είναι επίσης έτοιμη για μια σύντομη εμφάνιση. Η 71χρονη έχει πλούσια εμπειρία μπροστά από την κάμερα και είναι υποστηρικτής της κοινότητας των τρανσέξουαλ μετά την αλλαγή φύλου της το 2015.

«Η Caitlyn υπήρξε στα media με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για 50 χρόνια. Είναι πραγματικά τέλεια για μια εμφάνιση», είπε μια πηγή. «Θέλουν νέα πρόσωπα για τη σειρά, αλλά θέλουν και ανθρώπους για τους οποίους οι θεατές γνωρίζουν και ενδιαφέρονται».

Μια πρώην ηθοποιός του Sex and the City που είναι έτοιμη να επαναλάβει τον ρόλο της, αν υπάρχει θέση για αυτήν στην νέα σειρά, είναι η Jennifer Hudson [φωτό στην αρχήτου θέματος] Σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Tonight, η ηθοποιός, που έπαιξε τη βοηθό της Carrie Bradshaw στην πρώτη ταινία Sex and the City, εξέφρασε το ενδιαφέρον της να επιστρέψει και πάλι.

Η είδηση ​​ότι η νέα σειρά των 10 επεισοδίων του Sex and the City θα έχει τον τίτλο «And Just Like That» έχει επιβεβαιωθεί από το Deadline και θα πρωταγωνιστούν οι τρεις φίλες που όλες αγαπήσαμε, δηλαδή οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis. «Η αναβίωση της σειράς θα ακολουθήσει την Carrie, τη Μiranda και την Charlotte καθώς θα ταξιδέψουν από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας τους από τα 30 τους χρόνια, στην ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας τους πλέον στα 50 τους, σύμφωνα με το Deadline. «Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η παραγωγή στη Νέα Υόρκη στα τέλη της άνοιξης». Η Parker μοιράστηκε ένα teaser βίντεο για την σειρά στο Instagram και έγραψε: «Δεν θα μπορούσα παρά να αναρωτηθώ ... πού είναι αυτές τώρα;»