Nicole Kidman: Τα προβλήματα υγείας που της άφησαν οι ρόλοι της στο Big Little Lies και το Undoing

20.01.2021
Nicole Kidman: Τα προβλήματα υγείας που της άφησαν οι ρόλοι της στο Big Little Lies και το Undoing
Τελικά όπως αποδεικνύεται το να είσαι ηθοποιός και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, μόνο απλό δεν είναι. Η ανάληψη των γυναικείων ρόλων που βιώνουν κάποιο τραύμα είχε όπως φαίνεται επίπτωση στη σωματική και ψυχική υγεία της Αυστραλής ηθοποίου. Πριν από λίγες μέρες, η Kidman αποκάλυψε στο podcast «WTF with the Marc Maron» ότι οι ρόλοι της Celeste Wright στο Big Little Lies και της Grace Fraser στο Undoing, έπληξαν σημαντικά την υγεία της - κυρίως επειδή ήταν δύσκολο να αποσυνδεθεί από τους χαρακτήρες μετά το καθημερινό γύρισμα.

Στη μίνι σειρά του HBO, The Undoing, η Kidman υποδύθηκε μια ψυχοθεραπεύτρια της οποίας ο σύζυγος (Hugh Grant) κατηγορείται για φόνο. Η δημοφιλής ηθοποιός είπε στον Maron ότι o τελευταίος ρόλος «προκάλεσε μια διαταραχή στην προσωπικότητά μου, ήμουν ανήσυχη και φοβόμουν για το ποια ήμουν». Στην πετυχημένη δραματική σειρά Big Little Lies (επίσης από το πρόγραμμα του HBO), η Kidman υποδύθηκε μια δικηγόρο και μητέρα δύο παιδιών που κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον σύζυγό της (Alexander Skarsgård).

«Στην πραγματικότητα αρρώστησα και νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα που συμβαίνει στους ηθοποιούς», είπε η Kidman για τους δυνατούς ρόλους. «Ένιωθα άρρωστη για μια εβδομάδα, επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ της υποκριτικής και της πραγματικότητας» είπε. Ο ηθοποιός δεν έχει ακόμη βρει μια μέθοδο για να κλείσει τους ρόλους στο τέλος της ημέρας. «Δεν έχω μάθει μια τεχνική για να πω στο μυαλό μου και στο σώμα μου, «Ω, αυτό είναι απλώς παίξιμο. «Δεν έχω μάθει πώς να το ξεκαθαρίσω», είπε. «Πηγαίνω σπίτι και δεν κοιμάμαι καλά και δεν είμαι καλά αν ο ρόλος με ενοχλεί».

H Kidman φαίνεται να κοιτάει ήδη πιο ανάλαφρους ρόλους. Σύμφωνα με το Deadline, η Kidman και ο Javier Bardem, βρίσκονται σε συζητήσεις για να παίξουν τους Lucille Ball και Desi Arnaz στην επερχόμενη ταινία του Aaron Sorkin για το διάσημο κωμικό ζευγάρι, με τίτλο Being the Ricardos. Αυτός ο ρόλος θα ήταν πράγματι μια σημαντική αλλαγή για τους ρυθμούς της Kidman.