Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση [video]

20.01.2021
Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση [video]
Το πρόσωπο των περασμένων ημερών, η νικήτρια του περσινού GNTM μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι, αν και, όπως εξήγησε, κακώς το ονομάζουμε παιχνίδι γιατί δεν είναι. "Είναι κανονικό Survivor", τόνισε, μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο. "Πρόκειται για κανονική επιβίωση".

Νοσηλεύτηκε δυο φορές η Κάτια Ταραμπάνκο, τώρα είναι καλά, όμως οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στο Survivor, όπως ανακοίνωσε στους υπόλοιπους παίκτες πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Λιανός.

Από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται ακόμη, η Κάτια μίλησε στο "Love it" και τη Μάρτζυ Λαζάρου για όλα. Ξεκίνησε λεγοντας "Είμαι η Κάτια και είμαι καλά" ενώ μίλησε και για τα όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος εναντίον της.

«Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσα για τις βαριές λέξεις που χρησιμοποίησε ο Περικής Κονδυλάτος για να τη χαρακτηρίσει είπε: «Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός». Συνεχίζοντας, αρνήθηκε κάθετα ότι έχει "θέμα" με τις γυναίκες όπως την κατηγόρησε ο πρώην συμπαίκτης της.

«Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου», είπε μεταξύ άλλων.

Ιδού το βίντεο και αναμένουμε την επιστροφή στην Ελλάδα για τα υπόλοιπα: