Pamela Anderson: Παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της πριν από έναν μήνα και τώρα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες

28.01.2021
Pamela Anderson: Παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της πριν από έναν μήνα και τώρα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες
Έκτη φορά ντύθηκε νυφούλα η ξανθιά σεξοβόμβα και φόρεσε γαλότσες με το νυφικό. Και ήταν μια κούκλα.

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τον τελευταίο γάμο και διαζύγιο της Pamela Anderson (τα δύο αυτά συνέβησαν με 12 μέρες διαφορά!) και παντρεύτηκε ξανά.

Όπως διαβάζουμε σήμερα στα ΜΜΕ, η 53χρονη σεξοβόμβα ντύθηκε νυφούλα την παραμονή των Χριστουγέννων στο Vancouver Island. Γαμπρός, ο σωματοφύλακάς της, Dan Hayhurst, κοντά στον οποίο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Daily Mail, νιώθει τη μεγαλύτερη ασφάλεια που ένιωσε ποτέ. Λογικό!!!

Πολύ ρομαντικό το ύφος του γάμου και το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένο. Να ζήσουν...

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Pamela υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον ροκά -ελληνικής καταγωγής, παρακαλώ- Tommy Lee με τον οποίο έχει και τους δυο γιους της, τον 23χρονο Brandon Thomas και τον 22χρονο Dylan Jagger, ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον Kid Rock με τον οποίο χώρισαν έναν χρόνο αργότερα.

To 2007 παντρεύτηκε τον Rick Salomon σε έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες. Το 2014 το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε όμως ούτε αυτός ο γάμος κράτησε.

Όσο για τον τελευταίο γάμο εξπρές, αυτός πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και έληξε, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, 12 μέρες αργότερα. Γαμπρός ο παραγωτός Jon Peters, με τον οποίο η Pam είχε σχέση και πριν από 30 χρόνια. Οι δυο τους, όμως, δεν ήταν γραφτό να είναι μαζί!

Αν θέλεις να θυμηθείς και άλλους διάσημους γάμους που δεν... χρόνισαν, κάνε κλικ στον σύνδεσμο. Δεν είναι και λίγοι!!!!