Demi Moore: Τι ακριβώς έκανε στο πρόσωπό της; Όλος ο κόσμος μιλά για την τεράστια αλλαγή

28.01.2021
Demi Moore: Τι ακριβώς έκανε στο πρόσωπό της; Όλος ο κόσμος μιλά για την τεράστια αλλαγή
Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στην παρασέλα του οίκου Fendi, όμως ήταν, πραγματικά, αγνώριστη, και το ίντερνετ αναρωτιέται... γιατί;

Οι υπεύθυνοι του διάσημου οίκου φέτος έκαναν το θαύμα τους. Συγκέντρωσαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας των 90s οι οποίες μαζί με τις νεότερες πρωτοκλασάτες συναδέλφους τους, έδωσαν άλλη πνοή στο Fendi Haute Couture SS21 show που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι χθες και συγκεκριμένα στο Palais Brongniart.

Kate Moss, Naomi Campbell, Christy Turlington, Bella Hadid, Cara Delevingne... Ήταν όλες εκεί. Μαζί τους, σε μια εμφάνιση έκπληξη -από πολλές απόψεις, όπως προέκυψε- η Demi Moore, η οποία, όπως παραδέχτηκε στο δικό της ποστ για την περίσταση, πραγματοποίηση ένα όνειρο ζωής. Ναι, μεν, αλλά, λέμε εμείς -και όλος ο κόσμος μαζί μας.

Ιδού μερικές εικόνες από την πασαρέλα:

Και ιδού μια πιο κοντική φωτογραφία της Demi, η οποία, πραγματικά, ανησύχησε τον κόσμο με την εμφάνισή της. Μα καλά... τι έκανε στο πρόσωπό της; Και το μπούστο της; Δεν υπήρχε καθρέφτης στα παρασκήνια;

Πραγματικά αγνώριστη η Demi Moore περπάτησε στην πασαρέλα και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται.

Το Pocker Face της διάσημης ηθοποιού συζητήθηκε πολύ, όμως, όπως φάνηκε από βίντεο της βραδιάς, αργότερα, μάλλον η ακραία εικόνα της πασαρέλας οφείλεται σε εντονότερο από το ζητούμενο, μακιγιάζ στο επίμαχο σημείο.

Η ίδια η Moore πάντως, επέλεξε να μοιραστεί ένα βίντεο με μακρινή της λήψη από η βραδιά τονίζοντας τη χαρά της που συμμετείχε σε αυτή την εκδήλωση.