Καπουτζίδης για Λάμπρη: "Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη"

29.01.2021
Καπουτζίδης για Λάμπρη: "Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη"
Τεράστιο το κύμα συμπαράστασης στις ηθοποιούς που άνοιξαν τα στόματά τους, ενώ στην καταγγελία προστέθηκε ακόμη ένα όνομα.

Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, η οποία εμπνεύστηκε από το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου, εναντίον του Γιώργου Κιμούλη ο ασκός του αιόλου άνοιξε για τα καλά.

Πριν από λίγες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η κοινή ανακοίνωση των ηθοποιών Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά μέσω της οποίας κατηγορούν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Στους λογαριασμούς των ηθοποιών στα social media τα μηνύματα συμπαράστασης έφτασαν ως χείμαρρος ενώ μέσω ενός,προστέθηκε ακόμη ένα όνομα στην καταγγελία.

Ο λόγος για την ηθοποιό Χριστίνα Σαμπανίκου η οποία μοιράστηκε σύντομα τη δική της εμπειρία ως εξής:

Από τα πάμπολλα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη, ξεχωρίσαμε, χωρίς αμφιβολία αυτό του πολύ καλού της φίλου, Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος αποκάλυψε ότι γνώριζε για το συμβάν από την πρώτη στιγμή που έγινε, πριν από 22 χρόνια.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό!»

Στο πλευρό της Αγγελικής τάχθηκαν αμέσως, μεταξύ άλλων, και η Σμαράγδα Καρύδη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια ότι εφόσον κληθεί, θα καταθέσει υπέρ της Ζέτας Δούκα, όλα όσα γνωρίζει.