Jennifer Αniston: Το νέο της κούρεμα θα γίνει το απόλυτο τηλεοπτικό trend

01.02.2021
Jennifer Αniston: Το νέο της κούρεμα θα γίνει το απόλυτο τηλεοπτικό trend
Η Jennifer Αniston που είναι η υπεύθυνη, ως Rachel από τα Φιλαράκια για ένα από τα πιο μοδάτα μαλλιά στην τηλεοπτική ιστορία, επέστρεψε με ένα νέο ξανθό κυματιστό look που ξετρέλανε το διαδίκτυο.

Ο ίδιος κομμωτής που δημιούργησε το εμβληματικό μαλλί της Rachel στο Friends, ο Chris McMillan, πήρε και πάλι στα χέρια του τα μαλλιά της Jen και δημιούργησε ένα νέο πιο ξανθό look για τις ανάγκες της δεύτερης σεζόν του The Morning Show.

Εκτός από το πιο ανοιχτό χρώμα της έχει επίσης ένα πανέμορφο κούρεμα με σέξι κυματιστές άκρες που είναι έτσι κομμένες ώστε να αγκαλιάζουν το πρόσωπο της. Η αγαπημένη σταρ μοιράστηκε την εικόνα από το κομμωτήριο στο Instagram και έγραψε: «Και επιστρέφουμε....»

Η ανάρτηση μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον, έχει λάβει περίπου 4,2 εκατομμύρια likes!

Και δεν είμαστε οι μόνες που ενθουσιαστήκαμε με την επιστροφή του The Morning Show, το οποίο θέλει την Jen να υποδύεται την παρουσιάστρια Alex Levy και να παλεύει με κάποια σοβαρά προβλήματα στη δουλειά ενώ παράλληλα πρέπει να τα βγάλει πέρα με τη νέα της συμπαρουσιάστρια, την οποία υποδύεται η Reese Witherspoon.

Μάλιστα, η ίδια η Reese απάντησε γρήγορα κάτω από το ποστ της Jen, γράφοντας:
«ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!», ενώ η Gwyneth Paltrow έγραψε: «Ξεκινάνε!»

Η πρώην σταρ του Friends, Courteney Cox έγραψε: «Το πανέμορφο κορίτσι ♥» και η Julianne Moore έγραψε: «Γεια σας γλύκες !!».

Μα τι ωραία λόγια ανταλάσσουν αυτές οι celebrities, λέμε τώρα εμείς!