Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Καλοκαιρινός γάμος για το διάσημο ζευγάρι - Όλες οι λεπτομέρειες

01.02.2021
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Καλοκαιρινός γάμος για το διάσημο ζευγάρι - Όλες οι λεπτομέρειες
Μπορεί στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" στεφάνι να μην διαφαίνεται στο άμεσο μέλλον, παρά το ότι ο έρωτας με τον Κωνσταντή δείχνει να ανθίζει, όμως στην πραγματική ζωή, η γλυκύτατη ηθοποιός ετοιμάζεται όντως να ντυθεί νυφούλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife, η Δανάη Μιχαλάκη και ο σύντροφός της, Γιώργος Παπαγεωργίου όρισαν την 7η Αυγούστου ως τη μέρα που θα ενώσουν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων, ενώ διαβάζουμε πως το μυστήριο πρόκειται να τελεστεί στη Σύρο.

Η Σύρος αποτελεί αγαπημένο μέρος για τη Δανάη καθώς εκεί μεγάλωσε και εκεί επιστρέφει κάθε φορά που θελει να νιώσει τις ρίζες της!

Η ώρα η καλή.

Με φλέβα καλλιτεχνική και οι δυο, να θυμίσουμε. Πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη είναι ο Γιάννης Μιχαλάκης, ενώ μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους: «Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο. Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το που και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ».

Για να δούμε. Μήπως ήρθε όντως η ώρα; Αναμένουμε μια επίσημη επιβεβαίωση για τα χαρμόσυνα νέα.