Gigi Hadid: Η αφοπλιστική απάντησή της για τις φήμες περί πλαστικών στο πρόσωπο της

08.02.2021
Gigi Hadid: Η αφοπλιστική απάντησή της για τις φήμες περί πλαστικών στο πρόσωπο της
O δρόμος της Gigi Hadid προς τη δόξα περιελάμβανε πολλές επιδείξεις μόδας, τις διάσημες φίλες της (όπως την Taylor Swift και την Serena Williams) και πολλές φήμες για πλαστικές επεμβάσεις. Ναι, οι φήμες θέλουν το σούπερ μόντελ να έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στη διάρκεια της καριέρας της. Προφανώς, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να προσπαθούν να χλευάσουν δημόσια μια γυναίκα για το άψογο πρόσωπό της. Η Gigi όμως - επιτέλους – βγήκε να αντιμετωπίσει αυτές τις φήμες.

«Όταν κοιτάζω πίσω στα πρώτα μου κόκκινα χαλιά όταν δεν είχα makeup artists, προφανώς έκανα το δικό μου μακιγιάζ», είπε η Gigi στο βίντεο της Vogue's Beauty Secrets. «Τώρα, διάφοροι ξετρυπώνουν αυτές τις φωτογραφίες και λένε," Ω, η μύτη της Gigi φαίνεται διαφορετική σε αυτές τις εικόνες σε σχέση με τώρα”».

Και συνεχίζει: «Ή, θα μιλήσουν για κάτι στο πρόσωπό μου. Όπως,"Αυτό έχει αλλάξει στην Gigi". Aυτή είναι η δύναμη του μακιγιάζ. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό μου ... Έβαζα μακιγιάζ παντού. Και αυτό φαίνεται».

Ορίστε, λοιπόν: Μακιγιάζ. Όποια έχει παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο στο YouTube σχετικά με το contouring, μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι το μακιγιάζ κάνει θαύματα. Ειλικρινά, το καλύτερο μέρος του βίντεο είναι το πώς η Gigi ήταν τόσο αφοπλιστική με την απάντησή της και πραγματική για το γεγονός ότι πλέον δεν τη νοιάζει τίποτε σχετικό με το πρόσωπο της, αφού γέννησε την κόρη της, Khai, πριν από μερικούς μήνες.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό κάθε μέρα. Οι νέες μαμάδες, οι γονείς, όποιος παρακολουθεί .. το να πλένεις το πρόσωπό σου δείχνει αγάπη για τον εαυτό σου, το βούρτσισμα των μαλλιών σου δείχνει αγάπη, το να παίζεις με το μακιγιάζ για να ντυθείς ή να είσαι δημιουργική, είναι μόνο αγάπη για τον εαυτό σου», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο στο Instagram. «Αν κάνατε κάτι για τον εαυτό σας σήμερα, είμαι υπερήφανη για εσάς. Μεγάλη αγάπη, ελπίζω να το απολαμβάνετε».