Η Ρούλα Ρέβη δείχνει την κοιλιά της και απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα με αγάπη

08.02.2021
Η Ρούλα Ρέβη δείχνει την κοιλιά της και απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα με αγάπη
Δεν "μασά" τα λόγια της η ελληνίδα φωτογράφος και πολύ συχνά μοιράζεται τις δικές της εμπειρίες για να βοηθήσει άλλους που μπορεί να βιώνουν ανάλογες καταστάσεις.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ ενώ η ευτυχία τους συμπληρώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2015 με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Ο Άγγελος και η Ειρήνη εμφανίζονται συχνά πυκνά στο timeline της διάσημης μαμάς τους, όπως, εξάλλου, και ο πατέρας τους.

Η Ρούλα Ρέβη έχει μιλήσει πολλές φορές, ανοιχτά, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη της σκοπό να δώσει κουράγιο σε γυναίκες που, ενδεχομένως περνούν παρόμοιες καταστάσεις.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η σημερινή της ανάρτηση, όπου μοιράστηκε μία φωτογραφία της κοιλιάς την, την οποία συνόδευσε με το εξής κείμενο:

Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτανε . Ακόμα δεν έχει φυγει και ούτε με νοιαζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γινει τελεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπεροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει !💜#monday #afterpregnancy #motheroftwins #bodygoals #loveyourself #loveyourbody