Ο σύντροφος της Britney Spears σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της

10.02.2021
Ο σύντροφος της Britney Spears σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της
"Είναι τελείως μ...ς, θέλει να μας ελέγχει"

Ο Sam Asghari, σύντροφος της Britney Spears, μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα της, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του, «προσπαθεί να ελέγξει» τη σχέση του με την κόρη του. «Είναι σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει πως δεν τρέφω κανένα σεβασμό για κάποιον που προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση μας και συνεχώς μας βάζει εμπόδια. Κατά τη γνώμη μου, είναι εντελώς μ...κας», είπε σε ανάρτηση του στο Instagram.

Δες και αυτό: Emily Ratajkowski: Ποζάρει ολόγυμνη με πιο φουσκωμένη κοιλιά από ποτέ

Η τραγουδίστρια έχει σχέση με τον Sam Asghari από το 2016, όταν γνωρίστηκαν στο πλατό του βιντεοκλίπ «Slumber Party» το 2016. Με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», το οποίο ασχολείται με τη καριέρα της Spears, τα ψυχολογικά της προβλήματα και το κίνημα #FreeBritney, ο Asghari είπε εμμέσως πως αναζητεί λίγη «κανονικότητα» εν μέσω της διαμάχης της συντρόφου του με τον πατέρα της, Jamie.

Αυτό το είδες; 5 διάσημα ζευγάρια που ήταν συμβατά αστρολογικά αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις σχέσεις τους

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας υποστήριξε πως η star είχε αρχίσει «να φοβάται» τον πατέρα της και ήθελε να σταματήσει η κηδεμονία της, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.